Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ H συνέχεια στη Λέρο

H συνέχεια στη Λέρο

0
fouskoto
Dodekanisos

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών Viper Ribs 2015 συνεχίζεται στο επόμενο Σαββατοκύριακο 22 & 23 Aυγούστου στην όμορφη Λέρο.

H αγωνιστική ομάδα του Ρ.Ο.ΤΑ. θα ταξιδέψει πανέτοιμη με 3 συμμετοχές, στο νησί, όπου θα διοργανωθεί η 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Το δίδυμο των Λουλουργά – Κενενούνη που ¨τρέχουν¨ με σκάφος Οlympic 820 R και προηγούνται στην κατάταξη θα προσπαθήσουν, όπως κάθε φορά άλλωστε, να κατακτήσουν πρωτιές και να διατηρηθούν στην κορυφή!
Οι Γιαννάς – Σιφωνιός με σκάφος Sea Quest 760 R & oι Κτιστάκης – Διακοφιλιππής με σκάφος Sea Quest 760 R είναι επίσης πανέτοιμοι για την ¨μάχη¨ της Λέρου και θα προσπαθήσουν να αναρριχηθούν ψηλότερα στην κατάταξη από τις θέσεις 4 & 5 αντίστοιχα.
O Ρ.Ο.ΤΑ. προηγείται και στην κατάταξη των Ομίλων – Λεσχών. Στόχος η θέση του Πρωταθλητή για 6η συνεχή χρονιά!
Το 3ο αγωνιστικό διήμερο είναι προγραμματισμένο τον Σεπτέμβρη στα Χανιά και η ολοκλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος ¨κλείνει¨ στον Βόλο.

Παράλληλα στη Λέρο, το νησί της θεάς Άρτεμης, θα πραγματοποιηθεί και η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, ταυτόχρονα με τη 2η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχυπλόων Σκαφών.

Η φετινή διοργάνωση συγκεντρώνει πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Πανελλήνιας Συνάντησης, εκτός από την πανηγυρική είσοδο όλων των σκαφών στο λιμάνι του Λακκιού το απόγευμα του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθούν και πολλές άλλες εκδηλώσεις.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη Λέρο, τα πολιτιστικά μνημεία της, τα ήθη και τα έθιμα των κατοίκων της καθώς και τον γαστρονομικό και μουσικό πλούτο του νησιού.
Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Όσον αφορά τις λοιπές δραστηριότητες του Ροδιακού Ομίλου, μετά την αγωνιστική δράση στην Λέρο και την καλοκαιρινή διακοπή του Πρωταθλήματος έως τον Σεπτέμβρη, θα δοθεί και πάλι το βάρος στην κοινωνική του δράση και το γνωστό πλέον στα νησιά μας, πρόγραμμα ¨Ταξιδεύω & Προσφέρω¨

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments