Αρχική Videos H Ρωσία εισάγει νόμο κατά της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών

H Ρωσία εισάγει νόμο κατά της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών

0

Ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση της προώθησης των μη παραδοσιακών σεξουαλικών αξιών αναμένεται να γίνει νόμος τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin. «Την επόμενη εβδομάδα θα εισαχθεί ως διακλαδική, θα εγκριθεί σε πρώτη ανάγνωση, στη συνέχεια στη δεύτερη, τρίτη και εν συνεχεία θα πάει στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Tον Νοέμβριο ελπίζουμε ότι ο νόμος θα πέσει το τραπέζι του προέδρου», είπε ο Βολοντίν στις ακροάσεις που έγιναν στην Κρατική Δούμα.

“Σε αυτήν την περίπτωση, συζητάμε μαζί σας νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους πολίτες, να προστατεύουν τα δικαιώματά τους. Όχι να περιορίζουν τα δικαιώματά τους, αλλά να τους προστατεύουν από την προπαγάνδα”, είπε ο Βολοντίν. Σύμφωνα με τον ίδιο, «διπλάσιοι άνθρωποι στη χώρα μας λένε ότι έχουν χορτάσει από μη παραδοσιακές αξίες και πρέπει να προστατευτούμε από αυτό».

Στις βασικές διατάξεις του νόμου, απαγορεύεται στα μέσα ενημέρωσης, το διαδίκτυο, τα βιβλία, τις ταινίες, τις διαφημίσεις κ.λπ.
–Να γίνεται προπαγάνδα για την κοινότητα LGBT
-Να γίνεται προπαγάνδα παιδεραστίας
-Καθώς και προπαγάνδα ενθάρρυνσης για την αλλαγή φύλου

Οι κυρώσεις για παραβίαση του νόμου θα είναι έως 800.000 ρούβλια για φυσικά πρόσωπα και έως 10 εκατομμύρια ρούβλια για νομικά πρόσωπα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments