Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα H Ρόδος συμμετείχε στο φεστιβάλ του ΟΠΑΠ

H Ρόδος συμμετείχε στο φεστιβάλ του ΟΠΑΠ

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την συμμετοχή των τμημάτων Προπαιδικού και Τζούνιορ στο φεστιβάλ του ΟΠΑΠ στο γήπεδο Περιστερίου, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται είναι τα ακόλουθα:

«Τα τμήματα του Προπαιδικού και Τζούνιορ έλαβαν μέρος με μεγάλη επιτυχία στο Φεστιβάλ του ΟΠΑΠ που έλαβε χώρα την Κυριακή 11/03/2018 στο γήπεδο Περιστερίου. Τα μέλη της αποστολής, τα παιδιά και οι γονείς πέρασαν ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες, το οποίο ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους. Το Σάββατο 10/03/2018 η αποστολή ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, όπου είδε το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, ακολούθως το γήπεδο μπάσκετ του Ολυμπιακού Σταδίου και τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από παίκτες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και να βγάλουν φωτογραφίες στις εγκαταστάσεις του σταδίου. Έπειτα, η αποστολή μετέβει στα γήπεδα του Ταύρου, όπου τα τμήματα της ακαδημίας μας έπαιξαν παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα με την ακαδημία του Πανιωνίου Κερατσινίου.

Η ημέρα έκλεισε με τη μετάβαση της αποστολής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή 11/03/2018 η αποστολή μετέβει το πρωί στο γήπεδο Περιστερίου, όπου πήρε μέρος στο τουρνουά Φεστιβάλ του ΟΠΑΠ. Τα τμήματα της ακαδημίας μας συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες του ΟΠΑΠ με απόλυτη επιτυχία. Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά κατά την τριήμερη αποστολή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments