Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική H Ρόδος απαντάει με μήνυση!

H Ρόδος απαντάει με μήνυση!

0
rodos logo
Dodekanisos

Σφόδρα ενοχλημένη από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας Μιχάλης Κεφάλας, είναι η διοίκηση της Ρόδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη, καθώς θεωρούν ότι δέχθηκαν μια άνευ προηγούμενου συκοφαντική δυσφήμιση και μάλιστα από Ροδίτη ποδοσφαιριστή και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι. Στο μεταξύ, την δική του απάντηση για τα όσα ανέφερε στην επιστολή του, έδωσε σήμερα ο γενικός αρχηγός της Ρόδου Νικήτας Μαλλιάκας στον ραδιοφωνικό σταθμό SKY 100.8 μιλώντας στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη. Κριθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του Κεφάλα, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Είναι πραγματικά ντροπή να λέγονται τέτοια πράγματα. Πραγματικά είμαι εξοργισμένος. Πως είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για το φαγητό των ποδοσφαιριστών τη στιγμή που άπαντες έτρωγαν στα καλύτερα εστιατόρια; Με πρωτοβουλία πάλι του Προέδρου της ομάδας τα Χριστούγεννα οι παίκτες που έμειναν στο νησί έφαγαν στο γνωστό εστιατόριο Κοντίκι. Για ποιες μπάλες μιλάει; Ας έρθει όποιους θέλει να του δείξει τα τιμολόγια αγοράς για να δει πόσο έχει ξοδέψει φέτος η Ρόδος για μπάλες. Υπήρξαν ορισμένες καθυστερήσεις στο οικονομικό κομμάτι, όμως στο πλαίσιο του λογικού ανάλογα και με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Η διοίκηση έκανε ότι περνάει από το χέρι της για να είναι όλα εντάξει και δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο. Ο Μιχάλης μετά το παιχνίδι στα Μαριτσά μας είπε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και από εκεί και πέρα υπολειτουργούσε. Εχει γνώση ο φίλαθλος κόσμος για το τι πραγματικά συμβαίνει: Η καθυστέρηση σε πληρωμές ήταν για λιγότερο από δεκαπέντε μέρες κι ας αφήσει τα παραμύθια, είπε σαφώς εξοργισμένος ο γενικός αρχηγός της Ρόδου.».
Σχετικά με τη λέξη «νταηλίκι» που ανέφερε ο Κεφάλας ότι κάποιος πουλούσε στα αποδυτήρια σε παίκτες «σημαίες» της ομάδας, είπε τα ακόλουθα:
«Οι σημαίες της ομάδες είναι κρεμασμένες στα γραφεία των βετεράνων. Μπορεί κάποιος να περάσει από εκεί να τους δει. Αυτές είναι οι πραγματικές σημαίες. Δεν υπάρχουν άλλες σημαίες. Τώρα αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και να έρχεται όποτε ο ίδιος κρίνει προπόνηση, τι πρέπει να του πούμε στα αποδυτήρια; Αν αυτό ορισμένοι το θεωρούν νταηλίκι, τι να πω… Σε μια ομάδα όπως η Ρόδος δεν δικαιούται κανένας να κάνει ότι θέλει. Είχα πει πολύ καιρό πριν ότι σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να αλλάξουν και τα πλακάκια. Εμείς αλλάξαμε πολλά πράγματα αλλά ακόμα όχι …τα πλακάκια».
Ο ίδιος είπε ακόμη πως ο Κεφάλας και κάποιοι ακόμη χωρίς να ενημερώσουν την διοίκηση έκαναν μια φιέστα στο δημοτικό γήπεδο με το κύπελλο- που όπως είπε – ακόμη δεν έχει παραδοθεί στα γραφεία της ομάδας από τους αρχηγούς ως όφειλαν, για να επιβραβεύσουν τον πρώην προπονητή κ. Δέδε ο οποίος παραιτήθηκε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, επειδή η διοίκηση μίλησε με κάποιους προπονητές για την νέα σεζόν και κατά την άποψη του Δέδε, δεν έπρεπε να έχει γίνει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments