Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ H Περιφέρεια τίμησε τους συντελεστές του Διεθνούς τουρνουά τένις

H Περιφέρεια τίμησε τους συντελεστές του Διεθνούς τουρνουά τένις

0
Dodekanisos

Σε μια ζεστή και σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια και ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης τίμησαν τους συντελεστές του Διεθνούς Τουρνουά τένις «Rodes Open Tennis Seniors», που φιλοξενήθηκε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Καρακόνερο τις τελευταίες ημέρες.

Με οικοδεσπότες τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Νίκο Νικολή (εντεταλμένος Αθλητισμού) και Χρήστο Μπάρδο (εντεταλμένος Μεταφορών), η Περιφέρεια συνεχάρη και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους στη Ρόδο, ζητώντας τους να αποτελέσουν νέοι πρεσβευτές της φιλοξενίας της και της επιθυμίας της, να γίνει ένας κορυφαίος αθλητικός τουριστικός προορισμός και μέσω του τένις.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ευχαρίστησε για την στήριξη και συνδιοργάνωση του τουρνουά, ο πρόεδρος του ΡΟΑ κ. Μιχάλης Πανάγος, που επίσης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στη Ρόδο.

Περιφέρεια και ΡΟΑ απένειμαν αναμνηστικά δώρα στους εξής:

-Στον Λονδρέζο Διευθυντή του τουρνουά κ. Dick Bedrosian

-Στην Ελληνίδα επιδιαιτητή κα. Τερέζα Ταμπόση

-Στον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Χρήστο Μούρτζιο και

-Στον έφορο του αγωνιστικού τμήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΦΟΑ) κ. Γιάννη Αθαναηλίδη

Στον Προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο τένις κ. Φώτη Βαζαίο απονεμήθηκε από τον ΡΟΑ αναμνηστική πλακέτα. Ο κ. Βαζαίος έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Ρόδο, καθώς πριν ακριβώς 30 χρόνια, ως μέλος της Εθνικής ομάδας, πέτυχε καθοριστική νίκη εναντίον της ομάδας του Λουξεμβούργου στα γήπεδα του ΡΟΑ στο ΕΛΛΗ, στο πλαίσιο του DAVIS CUP τo 1987.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments