Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 H ΠΑΕ Διαγόρας είναι ακόμα ζωντανή!

H ΠΑΕ Διαγόρας είναι ακόμα ζωντανή!

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Ζωντανή στο δρόμο για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 παραμένει η ΠΑΕ Διαγόρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις για την δημιουργία νέας διοίκησης. Χαρακτηριστική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

Ο Διαγόρας ξαναγράφει την ιστορία του!!! Στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνου από το 1905, ο “Γηραιός” εορτάζει για τα όσα έχει πετύχει για την Ελλάδα και το Αιγαίο Πέλαγος! Από σήμερα και κάθε 30 Αυγούστου ο ποδοσφαιρικός Διαγόρας θα γιορτάζει την νεκρανάσταση τουκαι ξαναγράφει την ιστορία του χωρίς άλλες μαύρες σελίδες!!! Αφήνοντας πίσω όλα όσα τα τελευταία χρόνια τον πίκραναν και τον αγκάλιασαν κακόβουλα, αλλάζει σελίδα! Ξεκινά μια καινούργια, με αγάπη, θέληση και σεβασμό απέναντι σε όλους τους Διαγορίτες! Η ενωμένη οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον αξιότιμο κ. Άγγελο Γιαννακόπουλο, που κατάλαβε τη σημασία και το μέγεθος του Διαγόρα στον ελληνικό ιστορικό και πολιτιστικοαθλητικό χώρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, που προχώρησε σε βιώσιμες λύσεις, κι έδωσε τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συνεχίσουμε με πίστη, δύναμη και διάθεση, ξαναγράφοντας την ιστορία μας!

Η οριστική συμφωνία είναι γεγονός και ξεκινά άμεσα το νέο ταξίδι σε μια προσεκτικά χαραγμένη πορεία! Θερμές ευχαριστίες και στο Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, στον Αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Καμπούρη και στα μέλη της “Θύρας 6”. Όλοι τους, ο καθένας από τη θέση του, βοήθησαν ο Διαγόρας να παραμείνει ζωντανός!!! Εντός των ημερών, θα γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ οι ορκωτοί λογιστές θα προχωρήσουν στις διαδικασίες της μεταβίβασης των μετοχών στους νέους επενδυτές.

Y.Γ.: Δεν φοβόμαστε κανέναν και δεν σεβόμαστε και κανέναν από αυτούς που έβλαψαν τον “Γηραιό”! Ραντεβού στα Δικαστήρια…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments