Αρχική Videos “H Ουκρανία είναι ο …ασθενής και η Δύση ο …γιατρός Μένγκελε!”

“H Ουκρανία είναι ο …ασθενής και η Δύση ο …γιατρός Μένγκελε!”

0

Τη δική του τοποθέτηση για τη σύνοδο κορυφής ΕΕ – Ουκρανίας στο Κίεβο έκανε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Πιστεύει ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να γίνει μια δυτική αποικία, της οποίας η οικονομία θα καταστρεφόταν σταδιακά. Κατά τη γνώμη του, όσο περισσότερο «οι ηγέτες των Ουκρανών Ναζί ζητιανεύουν από τους δωρητές τους και μετά κλέβουν αυτή τη βοήθεια, τόσο πιο κοντά είναι η τελική κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Ταυτόχρονα, μια πιθανή καταστροφή της χώρας δεν ενοχλεί τις ουκρανικές αρχές, γιατί όσο μεγαλύτερη είναι η υποστήριξη από τη Δύση, τόσο περισσότερο κλέβουν», επεσήμανε.

Ο πολιτικός συνέκρινε την Ουκρανία με «ασθενή» και τη Δύση με τον Ναζί εγκληματία πολέμου «Δόκτωρ Μένγκελε». Ο Μεντβέντεφ πρόσθεσε ότι στόχος της Δύσης δεν είναι να «θεραπεύσει» την οικονομία της Ουκρανίας, αλλά αντίθετα να τη «σκοτώσει».

Πιστεύει ότι «η σαδιστική αντιμετώπιση της ουκρανικής οικονομίας θα είναι σταδιακή. Πρώτα θα υπάρξει ένας ακρωτηριασμός της βιομηχανίας και της γεωργίας και θα ακολουθήσει παράλυση ολόκληρης της οικονομίας και μετά ο οργανικός θάνατος όσων έχουν απομείνει από την ίδια τη χώρα», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments