Αρχική Videos “H Ουκρανία δεν θα πάρει ούτε σεντ αν οι Ρεμπουπλικανοί κερδίσουν!”

“H Ουκρανία δεν θα πάρει ούτε σεντ αν οι Ρεμπουπλικανοί κερδίσουν!”

0

«Η Ουκρανία δεν θα πάρει ούτε σεντ αν οι Ρεμπουπλικανοί κερδίσουν τις ενδιάμεσες εκλογές της Αμερικής», είπε η βουλευτής του κόμματος Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, μιλώντας στους ψηφοφόρους στο Σιού Σίτι της Αϊόβα.
«Οι Δημοκρατικοί έχουν ανοίξει διάπλατα τα σύνορά μας, αλλά το μόνο σύνορο που τους ενδιαφέρει είναι η Ουκρανία, όχι το νότιο τμήμα της Αμερικής. Υπό τους Ρεπουμπλικάνους, η Ουκρανία δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ! Η χώρα μας είναι πιο σημαντική», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε ο Κέβιν Μακάρθι , ηγέτης του μειοψηφικού κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων . Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν οι Ρεπουμπλικάνοι κερδίσουν τις εκλογές στις 8 Νοεμβρίου, το Κογκρέσο μπορεί να «κλείσει τη στρόφιγγα στη χρηματοδότηση της Ουκρανίας».

Στο μεταξύ, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα έθεσε ως προϋπόθεση της αποχώρηση της Ρωσίας από της περιοχές Ζαπορίζιε και Κριμαία προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος. Κάτι που όμως φαντάζει αδύνατο μιας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι τα προσαρτημένα εδάφη είναι πλέον για  πάντα με τη Ρωσία . Και η επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία χαιρετίστηκε με τις φράσεις “επιστροφή στο  εγγενές λιμάνι “.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments