Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ H Όλυμπος κατέκτησε το 12ο καλοκαιρινό τουρνουά της Καρπάθου

H Όλυμπος κατέκτησε το 12ο καλοκαιρινό τουρνουά της Καρπάθου

0
Dodekanisos

Η Όλυμπος αναδείχθηκε νικήτρια του 12ου καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ της επαρχίας Καρπάθου- Κάσου, που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου. Στον χθεσινό τελικό κέρδισε με 46-31 το Μεσοχώρι και κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο και πέμπτο συνολικά από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 6-3, 21-14(ημ.), 29-24, 46-31
Διαιτητές: Φάκαρος- Αντωνίου
ΟΛΥΜΠΟΣ (Βασίλας): Χηράκης, Παπαδόπουλος 6, Χατζήπαπας Ε. 3(1), Τρατολάτης 2, Χατζήπαπας Κ., Τσέρκης, Καλογερίας 7, Παπαδημητρίου 2, Πρώτοπαπας Ν. 2, Αρβανιτάκης 4, Γκιζέλης 9, Πρωτόπαπας Β 11.
ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Τασιούδης): Σταματιάδης 1, Μανωλιός, Μοσχονάς Ν. του Ε. 18(2), Πέρος, Μαγιάτης 2, Μοσχονάς Ν. του Ι., Λουλούδης, Βασιλειάδης, Μαστρογιάννης 2, Μηναδάκης 4, Μουλάς 4, Μακρής

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Με την παρουσία του δημάρχου Καρπάθου Γιάννη Νισύριου και της επάρχου Καρπάθου- Κάσου Καλλιόπης Νικολαΐδου, διεξήχθη ο χθεσινός τελικός του 12ου καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στην Όλυμπο και το Μεσοχώρι. Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές από τη «ψυχή» της διοργάνωσης, τον πρόεδρο του Πρωτέα Απερίου Νίκο Αλεξιάδη. O οποίος μάλιστα έκανε λόγο και για τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Κάρπαθο, με τη δημιουργία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Που τη νέα χρονιά θα παίξει για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αρχικά τιμήθηκαν οι διαιτητές Άρης Φάκαρος και Γιώργος Αντωνίου, που «σφύριξαν» στο παιχνίδι, όπως και ο Γιάννης Παπουτσάκης. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Μάκης Δούβαλης που κάλυψε και φέτος το τουρνουά της Καρπάθου. Και τα μέλη της γραμματείας και ακολούθησαν οι απονομές στο Μεσοχώρι και την Όλυμπο. Πρώτος σκόρερ του τελικού αναδείχθηκε ο Νίκος Μοσχονάς του Εμμανούηλ (Μεσοχώρι), ο οποίος παράλληλα πήρε και το βραβείο ήθους, ενώ πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γκιζέλης της Ολύμπου. Στο τέλος το λόγο πήρε και ο αρχηγός της Ολύμπου, Γιάννης Τσέρκης, ο οποίος σήκωσε και το κύπελλο. Αφού ευχαρίστησε το Νίκο Αλεξιάδη για την τεράστια προσπάθεια του και φέτος, ζήτησε τη στήριξη όλων των Καρπάθιων με τη σύσταση της ομάδας Karpathos Basketball, που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Ραντεβού το καλοκαίρι το 2022…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments