Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 H LFC Ιάλυσος παρουσίασε τον Άκη Γεωργίου (video)

H LFC Ιάλυσος παρουσίασε τον Άκη Γεωργίου (video)

0
Dodekanisos

Παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις του Planet Football Academy (ARENA) ο νέος προπονητής της L.F.C. Ιάλυσος Άκη Γεωργίου. Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Κρίγκος, ο οποίος καλωσόρισε το νέο προπονητή στην οικογένεια της L.F.C. Ιάλυσος.

«Είμαστε χαρούμενοι που ένα νέο παιδί, με δίψα για δουλειά βρίσκεται στη δική μας οικογένεια. Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα μας τον Άκη Γεωργίου και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Σαν διοίκηση, θα είμαστε δίπλα στον κόουτς και στα εύκολα και στα δύσκολα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι τα καλύτερα στον Άκη Γεωργίου, υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Στη συνέχεια μίλησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αργύρης Μπίλλης, ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του τον Άκη Γεωργίου και τόνισε ότι με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή όλα θα πάνε καλά, τονίζοντας τη στήριξη της διοίκησης στον προπονητή και τις αθλήτριες.

Αμέσως μετά μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της L.F.C. Ιάλυσος Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ο οποίος καλωσόρισε τον Άκη Γεωργίου και ανέλυσε τα πλάνα της ομάδας για τη νέα χρονιά αλλά και το τριετές πρόγραμμα που έχει ήδη καταρτιστεί με βάρος στις ακαδημίες των κοριτσιών, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και την καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση και τις αθλήτριες. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Άκη Γεωργίου, τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος θα είναι η άνετη παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο νέος προπονητής της L.F.C. Ιάλυσος Άκης Γεωργίου φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να ευχαριστήσει αρχικά τον πρόεδρο Μιχάλη Κρίγκο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της L.F.C. Ιάλυσος. Για μένα είναι μία νέα αρχή. Πάντα είχα στο μυαλό μου την προπονητική και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα σοβαρό και οργανωμένο σωματείο, που απαρτίζεται από υπεύθυνους ανθρώπους. Το βασικότερο είναι να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε όλοι μαζί και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Γεωργίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments