Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα H LFC Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση της Άννας Σιούλα

H LFC Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση της Άννας Σιούλα

0
Dodekanisos

Η L.F.C. Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Άννας Σιούλα. Πρόκειται για 19χρονη μέσο (γεννηθείσα το 2003), η οποία αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Η Άννα είναι παλιά γνώριμη στους φιλάθλους της Δωδεκανήσου, αφού τη σεζόν 2020-21 έπαιξε για λογαριασμό του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω. Η Άννα Σιούλα θα παίξει για τρίτη φορά στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στην Προοδευτική, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα Ιωάννινα, από τα οποία και κατάγεται.

Μετά τη συμφωνία της με την L.F.C. Ιάλυσος, η Άννα Σιούλα ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και χωρίς τραυματισμούς. Έρχομαι σε μία οργανωμένη ομάδα, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική και αυτό από μόνο του αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την LFC Ιάλυσος να πετύχει τους στόχους της και όλοι μαζί να οδηγήσουμε και φέτος την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».

Η Άννα Σιούλα θα βρίσκεται στη Ρόδο από τις 5 Σεπτεμβρίου για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments