Αρχική Επικαιρότητα H κοινωνία της Ρόδου αρωγός στη συγκέντρωση τροφίμων

H κοινωνία της Ρόδου αρωγός στη συγκέντρωση τροφίμων

0
Dodekanisos

Με την κοινωνία της Ρόδου να δείχνει την ευαισθητοποίησή της για μία ακόμη φορά ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή 20 Νοεμβρίου τα τουρνουά ποδοσφαίρου που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και ο «Σύνδεσμος Αγάπης».

Το πρώτο, από τα τρία διαδοχικά με φιλανθρωπικό σκοπό, φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Κρεμαστής  με την ηλικιακή κατηγορία της Κ 10. Συμμετείχαν περίπου 600 παιδιά, αριθμός ρεκόρ και η συγκέντρωση τροφίμων από τις συμμετέχοντες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές ήταν μεγάλη. Την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου σειρά παίρνει η ηλικιακή ομάδα Κ12 στα γήπεδα Κοσκινού και Καλυθιών ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της  Ε.Π.Σ.Δ.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται στα γήπεδα που έχει ορίσει η Ε.Π.Σ.Δ. την ημέρα των τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα  προϊόντα: Ελαιόλαδο,  Ζάχαρη,  Αλεύρι,  Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι),  Γάλα εβαπορέ,  Ρύζι, Ρεβίθια,  Φασόλια,  Φακές. Επιπλέον, για οποιονδήποτε θελήσει να συνεισφέρει στην συγκέντρωση τροφίμων μπορεί να απευθύνεται στον κ. Φαρμακίδη στο τηλέφωνο 6945996677.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments