Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου H Κάρπαθος είναι …φρούριο

H Κάρπαθος είναι …φρούριο

0
Dodekanisos

Με δυο τέρματα του Δράκου από το πρώτο ημίχρονο, ο Ποσειδώνας Καρπάθου επικράτησε με 2 – 1 του Κλεόβουλου Λίνδου και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μέχρι και το 30’ έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ. Ο Κλεόβουλος από το ημίωρο και μετά ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά τελικά ο Ποσειδώνας ήταν αυτός που σημείωσε άλλο ένα τέρμα πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Κλεόβουλος ανέβηκε πολύ και απέκτησε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν απλά να μειώσει το σκορ.

Το σκορ άνοιξε ο Δράκος στο 5’ ο Δράκος με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του (2 – 0). Το τελικό 2 – 1 πέτυχε με σουτ ο Κουκουτσέλας στο 65’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Αυγενικού, Κούτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο, Ι. Σπανός, Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Καουκάκης (80’ Βιλανούτσι), Φελλούζης, Τσιαβέλης (90’ Καραναστασης), Δράκος, Κοντονικόλας (75’ Νασόπουλος)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Ε. Κακλαμάνος, Κωστάκης, Μπαϊρακτάρης, Νίκολλι, Γαϊτάνος, Κουκουτσέλας, Ταγκάεφ (46’ Χαμιτάϊ), Παπαοικονόμου, Α. Κακλαμάνος, Ευαγγελίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments