Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ H καρδιά του beach volley θα χτυπάει στη Ρόδο

H καρδιά του beach volley θα χτυπάει στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου η καρδιά του beach volley θα χτυπάει δυνατά στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα», όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του τουρνουά Rodos Juniors U17. Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. και η Ομοσπονδία προετοιμάζουν το έδαφος για τους αγώνες, που και φέτος αναμένεται να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

Ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Στάθης Μαθιουδάκης μίλησε για τη σπουδαία διοργάνωση στο beach volley. «Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες διοργανώσεις βοηθούν πολύ το άθλημα και την προβολή του νησιού. Το πανελλήνιο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη μας φέτος με τη στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ και σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ ευελπιστούμε να φέρει ακόμα περισσότερους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους στην οικογένεια του βόλεϊ.

Οι προετοιμασίες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ17 είναι στην τελική ευθεία και οι ρυθμοί είναι πυρετώδεις. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό έχουμε έναν κοινό στόχο, μια άρτια διοργάνωση. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μου προκαλεί άγχος γιατί πλέον έχουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να βγάλουμε εις πέρας ένα τέτοιο γεγονός.

Η άψογη συνεργασία που έχουμε με τις δημοτικές αρχές και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας για το νησί μας, μου δίνει τη σιγουριά πως θα ακολουθήσουν μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον. Γιατί όπως λένε όλοι όσοι ασχολούνται με το Μπιτς Βόλεϊ… Η Ρόδος είναι για μεγάλα πράγματα»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments