Αρχική Εκδηλώσεις H κάλυψη αναγκών της παιδιατρικής κλινικής,στόχος της λέσχης Lions Ρόδου

H κάλυψη αναγκών της παιδιατρικής κλινικής,στόχος της λέσχης Lions Ρόδου

0
Dodekanisos

Η Λέσχη Lions Ρόδου, έθεσε σαν στόχο για τη φετινή λαϊονική χρονιά, μεταξύ άλλων, την κάλυψη σημαντικών αναγκών της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Για τον σκοπό αυτό θα διατεθούν έσοδα από την έκδοση του ετήσιου περιοδικού της Λέσχης, καθώς και τα έσοδα από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «SENTIDO  APOLLO BLUE», την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η Λέσχη αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στην όμορφη ελληνική βραδιά.

Η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για προσφορά στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, μας συγκίνησε.

Περισσότερα από 120 άτομα συμμετείχαν στην ψυχαγωγική εκδήλωση της Λέσχης και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής κοινωνικής προσφοράς.

Η Λέσχη Lions Ρόδου, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου  «SENTIDO  APOLLO  BLUE» και ιδιαίτερα: στον Πρόεδρο της Εταιρείας «Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΠΟΛΛΩΝ  Α.Ε» κ. Γιώργο Γεωργά και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βασίλη Μηναΐδη, για την ευγενική  τους προσφορά.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου και η καταπληκτική ορχήστρα, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης. Σημαντικό γεγονός της βραδιάς, υπήρξε και η παρουσία του ιδρυτικού ενεργού μέλους της Λέσχης Lions Ρόδου, ιατρού Γεωργίου Χιωτάκη, ο οποίος με μεγάλο κέφι εόρτασε τα 99α γενέθλιά του, υποσχόμενος ενεργό συμμετοχή και προσφορά για πολλά ακόμη χρόνια. Το ευχόμαστε όλοι ολόψυχα.

Τις επόμενες ημέρες, αντιπροσωπεία της Λέσχης θα επισκεφθεί την Παιδιατρική κλινική, για να δρομολογήσει την υλοποίηση της προσφοράς.
Την όλη διοργάνωση ανέλαβαν τα μέλη της Λέσχης: Λιάνα Βέλιου, Βικτωρία Χιώτη, Έφη Καραμήτρου, Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, Μιχαλία Δέδε, Γιάννης Ζαννετάκης, Γιάννης Τσιρίμπης και Γιώργος Αλεξανδρίδης, με τη στήριξη όλων των μελών της.

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου,
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Χατζημανώλης
Ο Γεν. Γραμματέας
Βασίλειος Γιακουμάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments