Αρχική Videos “H Γερμανία δεν είναι ανεξάρτητη, καθοδηγείται από την Ουάσινγκτον!”

“H Γερμανία δεν είναι ανεξάρτητη, καθοδηγείται από την Ουάσινγκτον!”

0

Την άποψη ότι «η Γερμανία δεν είναι ανεξάρτητο έθνος αλλά καθοδηγείται από την Ουάσινγκτον» εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Νικολάι Πατρούσεφ. Χαρακτηριστικά υποστήριξε τα ακόλουθα:

«Η Ουάσιγκτον επιβάλλει στο Βερολίνο την οικονομική και περιβαλλοντική ατζέντα της και διατηρεί μια στρατιωτική δύναμη 35.000 ατόμων στο έδαφός της. Για χρόνια, ο Λευκός Οίκος έλεγχε την πρώην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τώρα αναγκάζει τη γερμανική ηγεσία να ταχθεί με την εκδοχή της δολιοφθοράς του αγωγού Nordstream που είναι συμφέρουσα για τις αρχές των ΗΠΑ», είπε ο Patrushev, περιγράφοντας τη μεταχείριση της Αμερικής προς τη Γερμανία ως «ταπεινωτική»!

Η Γερμανία αντιμετωπίζει μια αναπόφευκτη οικονομική παρακμή αφού έχασε την πρόσβασή της στη ρωσική ενέργεια, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό επειδή δεν είναι κυρίαρχο έθνος, ισχυρίστηκε περεταίρω ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

«Η Γερμανία προσπάθησε για πολλά χρόνια να οικοδομήσει την οικονομία της σε έναν συνδυασμό φθηνής ρωσικής ενέργειας και προηγμένων γερμανικών τεχνολογιών. Όπως κανείς άλλος, συνειδητοποιεί ότι η τρομοκρατική επίθεση κατά των αγωγών Nord Stream θα προκαλέσει σίγουρα περαιτέρω πτώση της γερμανικής οικονομίας», πρόσθεσε

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments