Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ H Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τον Ήφαιστο Πάτρας!

H Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται τον Ήφαιστο Πάτρας!

0
Dodekanisos

Η Γ.Σ. Δωδεκάνησος,μας έστειλε προς κοινοποίηση τα ακόλουθα:

“Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος πλησιάζει… Η ομάδα μας στο μπάσκετ με αμαξίδιο το προσεχές Σάββατο στις 19:00 υποδέχεται στο «Βενετόκλειο» τον Ήφαιστο Πάτρας στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας και θέλει τη νίκη- πρόκριση για να φιλοξενήσει στη συνέχεια τους Αετούς Κρήτης, στο δρόμο για το φάιναλ-φορ. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον παίκτη- προπονητή της ομάδας μας Μιχάλη Χατζηδημητρίου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η νίκη για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος αποτελεί μονόδρομο απέναντι σ’ έναν άκρως υπολογίσιμο αντίπαλο. Στην προσπάθεια του ο Γ.Σ.Δ. θα χρειαστεί τη στήριξη όλων των Ρόδιων φιλάθλων, που καλούνται να δώσουν το «παρών» στο «Βενετόκλειο» (η είσοδος είναι δωρεάν) και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας για την πολύτιμη νίκη- πρόκριση. Μία νέα χρονιά ξεκινάει το Σάββατο για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος και φέτος έχει υψηλούς στόχους στις επίσημες διοργανώσεις της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Η διοίκηση, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στις 19:00 στο «Βενετόκλειο» και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στον Ήφαιστο Πάτρας.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος εκτός από τη σπουδαία αθλητική προσφορά του επιτελεί και πλούσιο κοινωνικό έργο, θέλοντας να φέρει όλα τα παιδιά με κινητικά προβλήματα στους αθλητικούς χώρους. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια δυναμική την προσφορά μας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments