Αρχική Videos H FIFA …αδειάζει τον Ζελένσκι ενόψει του τελικού του Μουντιάλ!

H FIFA …αδειάζει τον Ζελένσκι ενόψει του τελικού του Μουντιάλ!

0

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέρριψαν αίτημα του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι να δώσει ένα μήνυμα πριν από τον τελικό του τουρνουά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Παρασκευής. Ο Ζελένσκι είχε ζητήσει να μοιραστεί μια έκκληση για παγκόσμια ειρήνη πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής, αλλά απορρίφθηκε.

Ο Ουκρανός πρόεδρος θέλησε να μεταδώσει το μήνυμα μέσω βίντεο στους φιλάθλους στο γήπεδο του Κατάρ. Το Κίεβο έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει μεγάλα παγκόσμια γεγονότα, για να κρατήσει το παγκόσμιο προσκήνιο στον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε μέσω βίντεο σε όλα, από τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 20 Εθνών μέχρι τα Γκράμι και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Έχει επίσης κάνει συνεντεύξεις και συνομιλίες με δημοσιογράφους και διάσημους ηθοποιούς συμπεριλαμβανομένων των Σον Πεν και Ντέιβιντ Λέτερμαν. Η FIFA, ωστόσο, έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τα πολιτικά μηνύματα έξω από το τουρνουά της στο Κατάρ, το πρώτο έθνος της Μέσης Ανατολής που διοργάνωσε ποτέ το γεγονός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments