Αρχική Videos H Εύα Καϊλή “καρφώνει” τον Borell για την υπόθεση του Κατάρ

H Εύα Καϊλή “καρφώνει” τον Borell για την υπόθεση του Κατάρ

0

«Είναι απολύτως ψευδές ότι εγώ είχα μια προσωπική ατζέντα την οποία χρησιμοποίησα ή πλάσαρα στο κράτος του Κατάρ», τόνισε η Εύα Καϊλή, στην πρώτη της δήλωση μέσα από τις φυλακές, δια του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου ο οποίος μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού. Η ίδια πρόσθεσε χαρακτηριστικά και τα εξής:
«Όλα ήταν εν γνώσει και είχαν την έγκριση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola. Ο Josep Borrel και η Επίτροπος Yohannson ήταν οι άνθρωποι που πρώτοι έλαβαν απόφαση για το Κατάρ».

«Η κ. Metsola έκανε επιτροπή για να αναπτυχθούν οι σχέσεις της Ευρωβουλής με το Κατάρ και έκανε την κ. Καϊλή αντιπρόσωπο της και όλες οι επαφές που έκανε στο Κατάρ και όσα είπε ήταν σύμφωνα με όσα απηχούν τις απόψεις της Επιτροπής και διαρκώς ήταν μαζί της κάποιος άνθρωπος της Ευρωβουλής», συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Αναφερόμενος στο θέμα των χρημάτων που φαίνονται σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε και τα εξής:
«Βρέθηκαν χρήματα στην κ. Καϊλή, αλλά αυτά δεν προέρχονται από το Κατάρ, δεν υπάρχει καμία σχέση δωροδοκίας με το Κατάρ, δεν τους έκανε κανένα ρουσφέτι, καμία ανάγκη δεν την είχαν. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2023 είχε αποφασιστεί να πάει να μιλήσει στην Ευρωβουλή ο Εμίρης του Κατάρ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments