Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 H ERREASPORT ντύνει τον Ιάλυσο

H ERREASPORT ντύνει τον Ιάλυσο

0
Dodekanisos

H ΠΑΕ Ιάλυσος ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ERREASPORT, που θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού της ανδρικής αμάδας καθώς και των ακαδημιών του συλλόγου, με χρονικό ορίζοντα 2 χρόνων.
HErreà SportSPA είναι ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή αθλητικού ρουχισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό brand, αναγνωρισμένο τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επί-πεδο.
Η Erreà ιδρύθηκε το 1988 στο SanPolodiTorrile στην Πάρμα από την οικογένεια Gandolfi και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την προσοχή στη λεπτομέρεια στο design αλλά και στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε ραγδαία. Εξελίχθηκε σε βασικό χορηγό μεγάλου αριθμού αθλητικών συλλόγων, από ακαδημίες και ερασιτεχνικά σωματεία, μέχρι σε κάποιες εκ των πιο φημισμένων ομάδων παγκοσμίως, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο σκληρές απαιτήσεις, σε όλα τα σπορ.
Η συνεργασία αυτή πραγματοποιήθηκε μέσω του καταστήματος αθλητικώνειδών, SPORTPLUS που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλειδών στην Ιαλυσό και αποτελεί αντιπρόσωπο της Erreà SportSPA στην Ρόδο.
Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Erreaστη Ρόδο, Νίκος Κρομμύδας τόνισε από την πλευρά του: «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συνεργαζόμαστε με έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους, στα Δωδεκάνησα. Είμαστε σίγουροι ότι η τεχνολογία και η ποιότητα των ρούχων της Erreà θα συμβάλλουν έτσι ώστε ο Ιάλυσος να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments