Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου H ΕΠΣΔ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ

H ΕΠΣΔ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ

3
epsd sinedriasi2
Dodekanisos

Επιστολή στην ΕΠΟ μέσω της οποίας την ενημερώνει για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, απέστειλε σήμερα η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ζητάει μάλιστα την παρουσία εκπροσώπου της Ομοσπονδίας την προσεχή Δευτέρα, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι Τάσος Ψυλλάκης, Τσαμπίκος Τόππος και Μανώλης Κίνας.
«Κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση του εγγράφου σας με αριθμό πρωτοκόλλου 2061/2014 (15-01-2014) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που έχουμε κάνει. Η Ένωση έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούσε η επιστολή σας και άσκησε πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση των εκκρεμοτήτων προς τους εμπλεκομένους φορείς. Την Τρίτη 21/01/2014 πραγματοποιήσαμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ενημέρωση του Δ.Σ. για το έγγραφο που μας αποστείλατε. Στο διοικητικό συμβούλιο υπήρχε απαρτία και το παρών έδωσαν αρκετοί πρόεδροι και παράγοντες σωματείων και ζητούσαν άμεσα να προκηρυχθούν εκλογές. Από την συνάντηση φάνηκε ότι υπάρχει αναβρασμός και έντονη ανησυχία για το μέλλον του Δωδεκανησιακού μας ποδοσφαίρου με όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Στο διοικητικό συμβούλιο δεν έδωσαν το παρόν τα τρία άτομα (οι κ.κ. Ψυλλάκης Αναστάσιος, Τόππος Τσαμπίκος, Κίνας Εμμανουήλ μέλη της παράταξης του κ. Μεϊμάρη Κυριάκου), τα άτομα κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα για της εκλογές στις 21/12/2013. Το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2014 και θα παραστούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και αρκετοί πρόεδροι και παράγοντες σωματείων.
Κύριε Πρόεδρε, από ότι καταλαβαίνουμε, δεν υπάρχει η βούληση των τριών ατόμων να παραιτηθούν από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Δεν προσέρχονται στα διοικητικά συμβούλια και το μόνο που επιδιώκουν είναι την διασπορά ψευδών στοιχείων, τη μη ομαλή λειτουργία του θεσμού, των οργάνων και κατά επέκταση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, κωλυσιεργώντας και κερδίζοντας συνάμα χρόνο συγκρότησης και συσπείρωσης ατόμων – παραγόντων, με σκοπό να διεκδικήσουν στο απώτερο μέλλον την διοίκηση της Ένωσης. Σας επισημαίνουμε ότι με την απόφαση της προσωρινής διαταγής που κέρδισαν οι προαναφερόμενοι, το δικαστήριο μας απαγορεύει ρητά να προκηρύξουμε εκλογές προ τις 27/01/2014, μέχρι την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών. Συνημμένα σας κοινοποιούμε την απόφαση του δικαστηρίου. Κύριε Πρόεδρε ζητάμε την εκπροσώπηση της Ε.Π.Ο. στο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2014 για τα ασφαλιστικά μέτρα και κάθε νόμιμο μέτρο που θα μας υποδείξετε για να απεμπλακούμε από το αδιέξοδο για να προσφύγουμε άμεσα στην βούληση των σωματείων για εκλογές .
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
κιριακος
κιριακος
10 years ago

Σας επισημαίνουμε ότι με την απόφαση της προσωρινής διαταγής που κέρδισαν οι προαναφερόμενοι, το δικαστήριο μας απαγορεύει ρητά να προκηρύξουμε εκλογές προ τις 27/01/2014, μέχρι την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών. Συνημμένα σας κοινοποιούμε την απόφαση του δικαστηρίου. Κύριε Πρόεδρε ζητάμε την εκπροσώπηση της Ε.Π.Ο. στο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2014 για τα ασφαλιστικά μέτρα και κάθε νόμιμο μέτρο που θα μας υποδείξετε για να απεμπλακούμε από το αδιέξοδο για να προσφύγουμε άμεσα στην βούληση των σωματείων για εκλογές .
Μονο αυτο φιλτατε κ. Παυλίδη φτάνει για να σταματήσουν οι συζητήσεις …το δικαστηριο οπως γραφετε στην επιστολή σας στην ΕΠΟ σας απαγόρευεσε την διεξαγωγη εκλογών…μαλλον τα ελληνικα σας θελουν και παλι διαβασμα
Κυριάκος Μ.

Happy Triste
Happy Triste
10 years ago

Αγαπητέ φίλε Κυριακο.Που ησουνα να διαβασεις κι εσυ Ελληνικά οτι κάποιοι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν και έχασες τις εκλογές από βλακεια των συνεργατών σου η συνεργάτη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Happy Triste
Happy Triste
10 years ago

Πάντως αργησες να απαντήσεις η να πεις κατι!!!!!!!!!!!!!!