Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ H ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί τον ΔΕΔΔΗΕ

H ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί τον ΔΕΔΔΗΕ

0
Dodekanisos

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Στίβου Δωδεκανήσου  (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης  του RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2017  με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  και το Δήμο Ρόδου (μέσω του ΔΟΠΑΡ), που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, αποφάσισε να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την εξεύρεση ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ, για τη στήριξη του αθλητικού της έργου.

Στο κάλεσμα αυτό, ανταποκρίθηκε άμεσα ο  ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ), ως ο μοναδικός ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2017 και της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ιδιαίτερο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τον διακατέχει και που διαπνέεται από το όραμα και την φιλοσοφία του για έμπρακτη υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων σε όλους τους τομείς.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική και ζωτικής σημασίας αυτήν την απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ, όχι μόνο για το θεσμό του RUN GREECE, αλλά και τα υπόλοιπα αθλητικά δρώμενα της Ένωσής μας, με χρονικό ορίζοντα την επόμενη αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2018.

Με βάση την εμπειρία που έχει αποκτηθεί από το στελεχιακό δυναμικό του ΣΕΓΑΣ, μέσα από  τις διοργανώσεις του RUN GREECE τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε έξι (6) πόλεις της Ελληνικής περιφέρειας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι και η διοργάνωση της Ρόδου θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

Άλλωστε η Ρόδος έχει “μπει” προ πολλού στον χάρτη των πόλεων, που ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν το δρομικό κίνημα με αρκετές δρομικές εκδηλώσεις μαζικού χαρακτήρα (Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ – Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ RHODOS FOR LIFE- ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΤΑΦΡΟ κ.α).

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με αφορμή την παρουσία εκπροσώπων της  ΔΕΔΔΗΕ στην εκδήλωση του RUN GREECE, θα μεριμνήσει για τη θερμή υποδοχή τους, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την ευαρέσκεια της για τη ΧΟΡΗΓΙΑ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των δράσεων της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments