Αρχική Videos “H Δύση μισεί το λαό μας και αυτό δεν πρέπει να το...

“H Δύση μισεί το λαό μας και αυτό δεν πρέπει να το συγχωρέσουμε ποτέ!”

0

«Η Δύση προφανώς μάχεται εναντίον των απλών πολιτών της Ρωσίας με το επιβάλλει αντιρωσικές κυρώσεις», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Merdvedev σε νέες δηλώσεις που έκανε. Τόνισε ότι η Δύση, ωθεί τους Ρώσους να αγοράζουν αγαθά σε διογκωμένες τιμές, μπλοκάρει τις τραπεζικές τους κάρτες και περιορίζει τα διεθνή ταξίδια τους.

«Γι’ αυτό είναι απολύτως προφανές ότι ο δυτικός κόσμος μάχεται με τους πολίτες της χώρας μας. Η Δύση μισεί τον λαό μας, και όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Δεν πρόκειται μόνο για κάποιους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Μισούν όλους εμάς, και δεν πρέπει ποτέ να το συγχωρήσουμε», είπε.

Ο Μεντβέντεφ πρόσθεσε ότι εξεπλάγη «από τον βαθμό κυνισμού» που επιδεικνύει η Δύση.

«Λένε: Τιμωρούμε τη ρωσική κυβέρνηση. Ο πρόεδρος και η υπόλοιπη ομάδα του θα πρέπει να τιμωρηθούν. Εντάξει, το καταλαβαίνω, είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Αλλά, στην πραγματικότητα, ποιος είναι ο πραγματικός στόχος αυτών των κυρώσεων; Είναι οι πολίτες της χώρας μας, χωρίς άμεση ανάμειξη στην πολιτική και ίσως ακόμη και με αντικρουόμενες απόψεις για τα τρέχοντα γεγονότα », είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Ο ίδιος μιλώντας γενικότερα για τον πόλεμο, επεσήμανε και τα εξής: «Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί εδώ. Εάν πρέπει να πάμε στο Κίεβο, τότε πρέπει να πάμε στο Κίεβο, αν στο Λβιβ, τότε πρέπει να πάμε στο Λβιβ για να καταστρέψουμε αυτή τη μόλυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments