Αρχική Videos “H Δύση αναλαμβάνει τον θλιβερό ρόλο του Χίτλερ και του Ναπολέοντα”

“H Δύση αναλαμβάνει τον θλιβερό ρόλο του Χίτλερ και του Ναπολέοντα”

0

«Εκείνοι που προσπαθούν να ελέγξουν ολόκληρη τη διεθνή ατζέντα, τις παγκόσμιες οικονομικές σχέσεις και όλη τη διεθνή πολιτική, που αποφάσισαν να επιφέρουν μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία και να υιοθετήσουν τις θλιβερές εμπειρίες του Ναπολέοντα και του Χίτλερ, δηλώνουν ανοιχτά τον στόχο της καταστροφής της Ρωσίας ή κάτι τέτοιο». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ και ειπώθηκαν κατά την διάρκεια ομιλίας του για τον εορτασμό της διπλωματικής εορτής στη Μόσχα. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Είναι σαφές ότι όχι μόνο θα επιμείνουμε, αλλά θα βγούμε από αυτή την αντιπαράθεση ακόμη πιο δυνατοί από πριν, πιστεύοντας στην ανάγκη να οικοδομήσουμε διεθνείς σχέσεις σε δίκαιη και δίκαιη βάση, όπως υπαγορεύει ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών».

Οι δυτικές χώρες λέει ο Λαβρόφ, προσπαθούν επί του παρόντος να επιβάλλουν τους δικούς τους «κανόνες» στον κόσμο και όχι το διεθνές δίκαιο σε καθολική εφαρμογή» και τόνισε και τα εξής:
«Θα αγωνιστούμε για τη διαμόρφωση ενός τέτοιου πολυπολικού συστήματος, που θα δημιουργεί ίσες εξωτερικές συνθήκες για την ανάπτυξη όλων, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments