Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα H δράση του αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Κόκκινου

H δράση του αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Κόκκινου

0
Dodekanisos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος το χρονικό διάστημα 12 – 16.9.2018 στην πόλη της Ρόδου και σε Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού συμμετείχε και μίλησε στις παρακάτω εκδηλώσεις:

-στη Δαματριά όπου μίλησε και συμμετείχε στην εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μαθητών και των στελεχών της Αυτοδιοίκησης που υπηρέτησαν το Δημοτικό Διαμέρισμα,

-στις Καλυθιές και στις Φάνες για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού και τον Άγιο Νικήτα αντίστοιχα.

-Στον Αρχάγγελο στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο ΑΙΘΩΝΑΣ», στη Γιορτή Κουλουρίας,

-στην Ιαλυσό στη Γιορτή Καράβολα και Λακκούδας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ιαλυσού και

-στην εκδήλωση “Speedsector | Festival of Speed” στο δημαρχείο της πόλης της Ρόδου και

-στα εγκαίνια της έκθεσης της Αθηνάς Γιομπλάκη με τίτλο «Ηρωική έξοδος» στον οπλοθήκη De Milly – ΝΤΕΜΙΓΥ στη Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου.

-Την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 9 – 10.9.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση και του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, εκθέτες, την πορεία της έκθεσης και τις εξελίξεις στην Οικονομία. Επίσης παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν στον εκθεσιακό χώρο.

-Μεθαύριο 19.9.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος με την ιδιότητα του μέλους της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε., θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στην Αθήνα με θέμα την επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments