Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ H Διεθνή Ομοσπονδία βραβεύει το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

H Διεθνή Ομοσπονδία βραβεύει το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

0
Dodekanisos

Οι εξαιρετικές διοργανώσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και στην προκειμένη περίπτωση τα τουρνουά Ι.Τ.F. Senior, τυγχάνουν πλέον της απόλυτης αναγνώρισης και από τη διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (International Tennis Federation). Οι άψογες υπηρεσίες, το υψηλό επίπεδο του τουρνουά, η άριστη φιλοξενία στη Ρόδο αλλά και η οργάνωση κάθε χρόνο, έδωσαν το δικαίωμα στη διεθνή ομοσπονδία να ευχαριστήσει με επιστολή της και να βραβεύσει, το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης για τουρνουά Senior, τα οποία συνεχίζονται φέτος με το τέταρτο μετά το 2017, 2018 και 2019. Το I.T.F. Senior διοργανώνει ο Ρ.Ο.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που είχε σταλεί προς τον Ρ.Ο.Α.:

«Συγχαρητήρια, το τουρνουά σας συμπεριλαμβάνεται για το 2021 στο πρόγραμμα αναγνώρισης διακεκριμένων διοργανώσεων Senior ITF. Αυτό, το νέο βραβείο για το 2021 στοχεύει στην αναγνώριση των τουρνουά που προσφέρουν εξαιρετικά δρώμενα και λαμβάνουν τα πιο θετικά σχόλια, προσφέροντας υπέροχες εμπειρίες στους αθλητές. H ITF σας ευχαριστεί για την υποστήριξη σας και τις ευκαιρίες που δίνετε σε πολλούς αθλητές, να παίξουν και να απολαύσουν εξαιρετικό ανταγωνισμό και να απολαύσουν τα πολλά διαφορετικά προνόμια που παρέχει το τουρνουά.

Οι εκδηλώσεις του τουρνουά, η επικοινωνία και η συνολική εμπειρία είναι σημαντικοί παράγοντες για τους παίκτες που συμμετέχουν. Το συνολικό επίπεδο και η ικανοποίηση των παικτών είναι σταθερά σε πολύ καλά επίπεδο και στα 502 Senior
τουρνουά που γίνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο ,όμως το τουρνουά σας έχει
αναγνωριστεί απ’ όλους τους αθλητές πως παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες και άφησε
στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εμπειρίες της κατηγορίας του. Όλα τα τουρνουά του 2019 και 2020 αξιολογήθηκαν ως προς τα παρακάτω κριτήρια.

Αυτό περιλάμβανε απαντήσεις από τουλάχιστον 10% των παικτών που συμμετείχαν σε ερωτηματολόγια μετά την διοργάνωση και σε έρευνα που έγινε μετά την ικανοποιητική ολοκλήρωση της έκθεσης των διαιτητών και τις έγκαιρες και ακριβείς αναφορές της ITF. Μετά την αξιολόγηση τα τουρνουά που έλαβαν την καλύτερη βαθμολογία ικανοποίησης παικτών έχουν και την διάκριση.

Είμαστε πολύ ευτυχείς που αναγνωρίζουμε την επιτυχία του τουρνουά σας και ευχαριστούμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ελπίζω ότι αυτή η αναγνώριση θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε να προσφέρετε μια φανταστική εμπειρία. Ως αποδέκτης του βραβείου, ένα ειδικό σήμα αναγνώρισης θα εμφανίζεται στο Καλεντάρι τουρνουά του ιστότοπου της ITF πριν από την επόμενη διοργάνωση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments