Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ H απάντηση του Γιώργου Τριχιά στον μπασκετικό Διγενή

H απάντηση του Γιώργου Τριχιά στον μπασκετικό Διγενή

0
Dodekanisos

Την δική του απάντηση στην πρόσφατη επιστολή που απέστειλε η ομάδα μπάσκετ του Διγενή μέσω της οποίας ενημερώνει για την αποχώρηση της από το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, δίνει ο διευθυντής του Ροδίωψν Άθλησις Γιώργος Τριχιάς. Αναλυτικά:

“Αγαπητοί κύριοι.

Πρωτόγνωρη κατάπληξη προκάλεσε -σε εμένα και σε όσους σέβονται ουσιαστικά τις αρχές και τα ιδεώδη τού αθλητισμού- η ανάγνωση μιας ανυπόγραφης επιστολής-διαμαρτυρίας που αναρτήθηκε σε δύο αθλητικά sites κατά τού αθλητικού σωματείου «Ροδίων άθλησις» και συγκεκριμένα κατά τού «5ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ» που διοργανώνεται από το σωματείο.

Η προκείμενη επιστολή, εκτός από τα ψευδή και κακόβουλα σχόλια για τη διοργάνωση του εργασιακού πρωταθλήματος, παρουσιάζει ολοφάνερα χαρακτηριστικά αναξιοπιστίας. Στην πρώτη ανάρτησή της φαίνεται να προέρχεται από το ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο «Διγενής Κοσκινού», καθώς διαπιστώνεται και η επωνυμία και το λογότυπο του σωματείου. Όμως, σε ακόλουθες αναρτήσεις τροποποιήθηκε η επωνυμία, με την απαλοιφή τής λέξης «Κοσκινού» και τη διατήρηση της λέξης «Διγενής», και αφαιρέθηκε το λογότυπο του ιστορικού σωματείου.

Και ποιο είναι το αδιάσειστο τεκμήριο της αφερεγγυότητας της επιστολής; Ο «Διγενής Κοσκινού» δεν έχει συμμετάσχει στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει το «Ροδίων άθλησις». Διαφεύγει τής λογικής παράγοντες ενός σωματείου να συνυπογράφουν κατηγορίες για κακομεταχείρισή τους από διοργανώτρια αρχή σε διοργάνωση που δεν έλαβαν μέρος.

Μάλιστα, παράγοντες από τις δύο ομάδες που άνοιξαν την αυλαία τού πρωταθλήματος, την «Διγενής Κοσκινού by Κολλέγιο Ρόδου» και την “Epavlis Café”, έχουν βεβαιώσει για τη σύνταξη της συγκεκριμένης επιστολής την πλήρη άγνοιά τους, ακόμη και τη διαφωνία τους για το περιεχόμενό της.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν:
Ποιος και για ποιον λόγο έθιξε ένα σωματείο;
Ποιος και για ποιον λόγο παραποίησε την ταυτότητα μίας ομάδας;
Ποιος και για ποιον λόγο εξέθεσε αθλητές;
Ποιος και για ποιον λόγο κατέγραψε αναληθή στοιχεία για μία διοργανώτρια αρχή;
Ποιος και για ποιον λόγο έβαλε κατά ενός πρωταθλήματος;

Με ή χωρίς απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, το «5ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ» συνεχίζεται, προσφέροντας την ευκαιρία σε συμπολίτες μας να απολαύσουν τη χαρά τού αθλήματος, να καλλιεργήσουν την αυτοπειθαρχία, να ενισχύσουν την ομαδικότητα, να παραδεχθούν τα ίδια σφάλματα, να αναγνωρίσουν την άλλοθεν δυναμική, να πραγματώσουν το ευ αγωνίζεσθαι.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Τριχιάς
Διευθυντής αθλητικού σωματείου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments