Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ H απάντηση του Διαγόρα

H απάντηση του Διαγόρα

0
xalkiopoulos kostas
Dodekanisos

Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε με χθεσινή του επιστολή ο Ιβίσκος σχετικά με το μεταξύ τους παιχνίδι, έδωσε σήμερα ο Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε και που υπογράφει ο έφορος μπάσκετ Κώστας Χαλκιόπουλος αναφέρει:
«Με αφορμή μια ανακοίνωση του Ιβίσκου που δημοσιεύτηκε σε μερίδα του τοπικού Τύπου και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα η αχαριστία δεν είναι ακόμη αδίκημα, διευκρινίζω στους φιλάθλους του Γ.Σ. Διαγόρας, του Ιβίσκου, αλλά και γενικότερα του μπάσκετ στη Ρόδο, ότι ο ιστορικός Γ.Σ. Διαγόρας ουδέποτε αρνήθηκε την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιβίσκο στην «Τέντα» για το ανδρικό πρωτάθλημα, μετά από τον σοβαρό λόγο που προέβαλε το αντίπαλο σωματείο.
Ο πρόεδρος του Ιβίσκου κ. Μελίνης ήταν ενημερωμένος από τις αρχές της εβδομάδας, μετά από σχετική τηλεφωνική μου επαφή μαζί του.
Το μόνο που ζητήσαμε και όχι από τον ίδιο, αλλά από την Τοπική Επιτροπή, ήταν στον επανορισμό του αγώνα μας του ανδρικού, όποτε κι αν ήταν, να μην οριστεί την ίδια ημέρα ή μια ημέρα μετά ή πριν, ματς της εφηβικής μας ομάδας, καθώς η ανδρική ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας, στην πλειοψηφία της, αποτελείται από αθλητές της εφηβικής ομάδας.
Έτσι, μπορούν να αποφευχθούν απουσίες, λόγω τραυματισμών και υπερβολικής κόπωσης των εφήβων. Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν εγγράφως στην Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου, που για δικούς της λόγους απέρριψε το αίτημα και ενημέρωσε λανθασμένα τον Ιβίσκο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments