Αρχική Videos “H Αμερική θα καταντήσει την Ουκρανία ένα δεύτερο Αφγανιστάν”

“H Αμερική θα καταντήσει την Ουκρανία ένα δεύτερο Αφγανιστάν”

0

Εάν η επίθεση του Κιέβου είναι ανεπιτυχής, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μπορεί να χάσουν την υπομονή και το ενδιαφέρον τους για την Ουκρανία και να στραφούν στα προβλήματα της Νοτιοανατολικής Ασίας και έτσι να δημιουργήσουν μια χώρα όπως το Αφγανιστάν! Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρώσος Υποστράτηγος και πρώην διοικητής αεροπορίας του Βόρειου Καυκάσου Σεργκέι Λιποβόι. Ο ίδιος που κατέχει το κρατικό βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας  – ο υψηλότερος τίτλος που απονέμεται για υπηρεσίες προς το κράτος, τόνισε και τα εξής:

«Αφού τους έδωσαν το τελευταίο πράγμα που έχουν, βλέπουν ότι η Ουκρανία δεν θέλει να ξεκινήσει επίθεση. Τι μπορεί να συμβεί αν συνεχιστεί αυτό: μέχρι το φθινόπωρο πιθανότατα,  η Αμερική, θα χάσει το ενδιαφέρον για την Ουκρανία και η προσοχή θα εκτραπεί στα νοτιοανατολικά: Κίνα, Ταϊβάν», είπε. «Ως εκ τούτου, η μοίρα της Ουκρανίας θα είναι ένα δεύτερο …Αφγανιστάν», τόνισε. «Θα αφήσουν την Ουκρανία μόνη της με τα προβλήματα της», είπε χαρακτηριστικά.

Το καθεστώς του Κιέβου κατανοεί την κατάσταση και ως εκ τούτου προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να δείξει ότι οι Ουκρανοί αναλαμβάνουν διάφορες επιθέσεις και πολεμούν ενεργά στη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, εκτίμησε ο Λιπαβόι. Με αυτόν τον τρόπο, όπως εξήγησε, το Κίεβο προσπαθεί να κρατήσει την προσοχή της Δύσης πάνω του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments