Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Το …γύρισε ο ΑΕΡΑ και προκρίθηκε

Το …γύρισε ο ΑΕΡΑ και προκρίθηκε

0
Dodekanisos

Την πρόκριση της στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε η ομάδα του ΑΕΡΑ η οποία επικράτησε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα της ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 1.

Αν και οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με γκολ του Πάπα στο 21 (με πλασέ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κούτσι), οι «κόκκινοι» βρήκαν τον τρόπο να «γυρίσουν» το παιχνίδι πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 39’ ο Μασάδο με ένα …ξερό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 -1 και λίγο αργότερα (στο 44’) ο Πλύγκος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Στην επανάληψη, η ομάδα του ΑΕΡΑ είχε καλό ρυθμό και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει και άλλα τέρματα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Μαυρουδής, Ορφανός).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Σιέχ, Ανανιάδης (69’ Αυγέρης), Δημητριάδης (50’ Μήτρου), Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Κούτσι, Πάπα, Νασόπουλος, Ποζατζίδης (83’ Κ. Κιλασίν)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Δανάς, Στελλάς, Νικολής (64’ Τρουμπούνας), Μ.Γ. Πλύγκος (61’ Στεφανής), Μ. Πλύγκος (87’ Λαουδίκος), Μασάδο, Λυριστής, Λόης (76’ Φιάμπολης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments