Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Γυναικείο ποδόσφαιρο: Δεν μπόρεσε ο Σταυρός

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Δεν μπόρεσε ο Σταυρός

0
Dodekanisos

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Β’ Εθνική, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Σταυρού. Παίζοντας στο γήπεδο των Καλυθιών, ηττήθηκε από την Ολυμπιάδα Υμηττού με 3 – 0. Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με την Κατωπόδη ( 0 – 1), ωστόσο η ομάδα του νησιού μας δεν πτοήθηκε και λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με την Μουστακέλη. Στο 35′ η Μανίτα έδωσε σαφές προβάδισμα για την Ολυμπιάδα (0 – 2) αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Σταυρός έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει πάλι με την Μουστακέλλη η οποία ήταν άτυχη καθώς το σουτ που επιχείρησε από πολύ καλό σημείο δεν βρήκε τον στόχο (άουτ). Το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε η Κοκμοτού στο 90′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φανέλα του Σταυρού έπαιξαν η 12χρονη τερματοφύλακας Περπερίδου αλλά και η 13χρονη μεσοεπιθετικός Βογιατζή και η συνομίλικη της Σελλαβτζή. Ο μέσος όρος ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του Σταυρού ήταν τα 22,1 έτη.

Η ενδεκάδα του Σταυρού είναι η ακόλουθη:
Περπερίδου, Σπανού, Καλλιγιάννη, Βαγιανού (Α), Τερζοπούλου, Φιλιππάκου, Πετρά (75’ Αρχοντούλη), Ντελλάκη, Λάμπρου (45’Σελλαβτζή – 80’ Βολίκα), Καντιδενού (35’ Βογιατζή), Μουστακέλλη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments