Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γυναικείο: Ισοπαλία στους Αγ. Αποστόλους

Γυναικείο: Ισοπαλία στους Αγ. Αποστόλους

0
stavros filinos
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για το γυναικείο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της χώρας μας. Το τελικό 1 – 1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτριών και των δυο ομάδων. Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος που έπνεε στο γήπεδο και δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτριών και των δυο ομάδων. Ο Σταυρός για μια ακόμα φορά «κατέβηκε» με μια άκρως νεανική ομάδα και όλες οι παίκτριες του άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Ειδικά η τερματοφύλακας Παπαμιχαήλ η οποία έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Οι φιλοξενούμενες σαν πιο έμπειρη ομάδα είχαν φυσιολογικά την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.
Στο 25’ η Κορκή με πλασέ από κοντά έκανε το 0 – 1 αλλά στο 45’ η Τσικούρη εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα του Φιλίνου και με σουτ ισοφάρισε σε 1 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης (Καραγιάννης, Κοσκινάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΤΑΥΡΟΣ: Παπαμιχαήλ, Κιόττου, Τομάζου, Βαγιανού, Ζούρδη, Τερζοπούλου, Αξιώτη, Ντελλάκη (75’ Γρέγου), Παυλίδη, Τσικούρη, Βολίκα (25’ Δολαψάκη, 55’ Ποτουρίδου)
ΦΙΛΙΝΟΣ: Χοχλαστού, Νικολοπούλου, Τοσσίδου, Νυστάζου, Ασλανίδη, Μαμουζέλου, Λάλλα, Ιντζιρλή, Σταματόγλου, Χατζημιχαήλ (40’ λ.τ. Τοσολάκη), Κορκή

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από το σημερινό  παιχνίδι των Αγίων Αποστόλων

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments