Αρχική Αθλητικά νέα Guardian: Οι καλύτερες φωτογραφίες από το γύρο της Γαλλίας

Guardian: Οι καλύτερες φωτογραφίες από το γύρο της Γαλλίας [pics]

0
Stage 9 Cluses to Tignes - Montée de Tignes Yellow jersey holder Tadej Pogacar of UAE-Team Emirates is amongst the peloton as they traverse Roselend Dam. Photograph: Chris Graythen/Getty Images
Dodekanisos

Ο γύρος της Γαλλίας ολοκληρώθηκε με τον 22χρονο Σλοβένο Τάντεϊ Πόγκατσαρ να είναι ο μεγάλος νικητής για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Πέρυσι ο Πόγκατσαρ είχε κερδίσει για πρώτη φορά τον γύρο της Γαλλίας. Ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία των 116 χρόνων του θεσμού. Η φετινή διαδρομή είχε 21 στάδια και συνολική διάρκεια 108 χιλιομέτρων. 

Όσον αφορά τον Μαρκ Κάβεντις κέρδισε στα στάδια τέσσερα, έξι, δέκα και δεκατρία στο γύρο της Γαλλίας. Ενώ πήρε την πράσινη φανέλα (τελευταία φορά ήταν το 2011). Στόχος του 36χρονου ήταν να ξεπεράσει τις 34 νίκες του Έντι Μερξ. Ο Κάβεντις ήταν πολύ κοντά στο να καταρρίψει το ρεκόρ, αλλά στο τελευταίο στάδιο νικήθηκε στο «νήμα» από τον Γάουτ βαν Αέρτ. Εν τέλει ισοφάρισε τον 76χρονο Βέλγο στις 34 νίκες. 

Mark Cavendish of the Deceuninck Quick-Step team celebrates as he crosses the finish line to win the 13th stage of the Tour de Frances Photograph: Christophe Petit-Tesson/EPA

Η Αγγλική Guardian (πατήστε πάνω για να τις δείτε) δημοσίευσε τις καλύτερες φωτογραφίες από τον γύρο της Γαλλίας στην ποδηλασία. Μάλιστα πολλές εξ αυτών είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Διότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. 

Wout Van Aert (C) won the final stage, ahead of Jasper Philipsen (L) and Mark Cavendish (R). Pic: AP

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments