Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ ΓΣ Διαγόρας: Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του ΑΟ Πεύκης

ΓΣ Διαγόρας: Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του ΑΟ Πεύκης

0
Dodekanisos

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι αθλητές του Γ.Σ. Διαγόρας, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Πεύκης, στην πρεμιέρα του β’ γύρου (12η αγωνιστική) για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Μετά το τετραήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, ο Στάθης Βλαχοδήμος ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι της 7ης Ιανουαρίου, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο για τη συνέχεια. Από σήμερα θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα ο Τάσος Πιλκούδης, ο Στράτος Ιορδάνογλου και ο Γιώργος Μαρουλλάκης, ενώ τις επόμενες μέρες ο Αντώνης Χρύσης θα κάνει μαγνητική τομογραφία στον ώμο του, μετά τον τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η.

Εξάλλου, την προσεχή Παρασκευή θα αφιχθεί στη Ρόδο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο 23χρονος Γάλλος Nicolas Elame, ο οποίος από την επόμενη μέρα θα τεθεί στη διάθεσή του Στάθη Βλαχοδήμου για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Πεύκης. Ο Elame θα ξεκινήσει  το ταξίδι του από το Παρίσι και αναμένεται να βρίσκεται στη Ρόδο το απόγευμα, όπου θα τον περιμένουν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» οι άνθρωποι του συλλόγου.

Τέλος, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την εορταστική χοροεσπερίδα του Γ.Σ. Διαγόρας, που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στα Astra Live. Η ομάδα μας περιμένει το φίλαθλο κόσμο για μία όμορφη, ζεστή και ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης, λίγες ώρες πριν από τον ερχομό του 2023.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments