Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ ΓΣ Διαγόρας: Απέκτησε Ορφανού και Λιβανοπούλου

ΓΣ Διαγόρας: Απέκτησε Ορφανού και Λιβανοπούλου

0
Dodekanisos

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Γεωργίας Ορφανού, την οποία καλωσορίζει ξανά στην ομάδα μας. Πρόκειται για έμπειρη αθλήτρια, που έχει ύψος 1.65, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και επιστρέφει στον Διαγόρα. Η Γεωργία Ορφανού είχε ξεκινήσει το μπάσκετ στις ακαδημίες του συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί επίσης στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τον Α.Σ.Κ. Ιβίσκος, ενώ είχε φορέσει τη φανέλα της γυναικείας ομάδας του Διαγόρα ξανά τη σεζόν 2019-20.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει επίσης στην οικογένεια μας την 15χρονη αθλήτρια (γεννηθείσα το 2007) Μυρτώ Λιβανοπούλου, που αγωνιζόταν στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και το Ροδίων Άθλησις. Η ταλαντούχα αθλήτρια, που στέφθηκε φέτος πρωταθλήτρια παγκορασίδων με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, θα παίξει στα τμήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών της ομάδας μας.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Την προσεχή Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η προετοιμασία της γυναικείας μας ομάδας μπάσκετ. Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 21:00, στην «τέντα», ενώ νωρίτερα θα γίνει ο αγιασμός. Η πόρτα της «τέντας» θα είναι ανοιχτή για όλο το φίλαθλο κόσμο, ενώ στην προπόνηση θα βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments