Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γρηγορίου: “Τον τελικό λόγο για την αναδιάρθρωση τον έχει η ΕΠΟ” (audio)

Γρηγορίου: “Τον τελικό λόγο για την αναδιάρθρωση τον έχει η ΕΠΟ” (audio)

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι την μεγαλύτερη βαρύτητα για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο την έχει η Ομοσπονδία και όχι η οποιαδήποτε Λίγκα, εξέφρασε με δηλώσεις στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 και στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη ο Χάρης Γρηγορίου. Ο γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί και τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής αναφέρθηκε διεξοδικά στο θέμα με αφορμή και τις διαφορετικές απόψεις που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αναδιάρθρωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

“Είναι σαφές ότι το αξιοσημείωτο αυτής της νομοθετικής ρύθμισης δεν είναι το αν αποφασίζει το σύνολο των διαγωνιζομένων ομάδων γιατί η βούληση του κάθε νομοθέτη είναι ακόμα και τα διοικητικά συμβούλια να εξυπηρετούνται και να αντιπροσωπεύονται για το σύνολο. Το …Εφετείο ή ο …Άρειος Πάγος στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΟ. Ότι και να αποφασίσουν τα 4/4 με οποιαδήποτε λογική και σχέση και σώμα. Μετά θα πάει στην ΕΠΟ που και εκεί θα χρειαστούν τα 3/4 της επικύρωσης από την Εκτελεστική Επιτροπή ή από το συμβούλιο. Στην ουσία λοιπόν είναι θέμα της Ομοσπονδίας. Εκεί καταλήγουν όλα και εκεί κρίνονται”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Γρηγορίου:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments