Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Go…try!!

Go…try!!

0
DSCN5276
Dodekanisos
DSCN5277DSCN5278DSCN5287DSCN5288DSCN5290DSCN5294DSCN5295DSCN5300DSCN5308DSCN5316DSCN5317DSCN5319DSCN5320DSCN5330Ένα χτύπημα της μπάλας αρκεί για να ρίξεις και τις δέκα κορίνες κάτω και να κάνεις strike!!! Όμως το συναρπαστικό με το bowling δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το γεγονός πως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν  την τελευταία στιγμή και ο νικητής να αποτελέσει  έκπληξη για όλους…  Αυτό φυσικά έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα που θα παρουσιάσει ο παίχτης και με τη σταθερότητα στις βολές του . Όσα όμως και να γράψουμε, όσα και να σας πούμε η δοκιμή είναι αυτή που θα σας πείσει… μόνο όταν βιώσετε την αδρεναλίνη στο αίμα σας , μόνο τότε θα πειστείτε ότι το bowling είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους εκτόνωσης και διασκέδασης παράλληλα. Το σημαντικό δε με αυτό το άθλημα είναι πως δεν γνωρίζει ηλικίες, ούτε  καιρικές συνθήκες, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη, θέληση και τεχνική… Επίσης μέσα από το bowling  διδάσκεσαι  την ευγενή άμιλλα  και την αξία του να συνεργάζεσαι για τον ίδιο κοινό σκοπό, αναπτύσσεις φιλίες και ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, ενώ η αγάπη σου ανταμείβεται ανεβαίνοντας επίπεδα και παίρνοντας διακρίσεις. Ο Σύλλογος bowling Καλλιθέας  ξεκίνησε χθες ένα μίνι τουρνουά στο SKYPARK BOWLING CENTER στο Φαληράκι  το οποίο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, ημέρα όπου ο σύλλογος θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2012 και ώρα 20:00, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:00. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία όσοι ενδιαφέρεστε να περάσετε μια βόλτα και να μάθετε περισσότερα για αυτό το ανερχόμενο άθλημα που ‘’σπάει’’ καρδιές!!!

Το news12.gr βρέθηκε στην ημιτελική φάση και έζησε από κοντά στην εμπειρία του  bοwling… Στο μίνι αυτό τουρνουά έλαβαν μέρος 18 άτομα αγόρια και κορίτσια με τον κ. Γορανίτη να πιάνει απόδοση με 604 πόντους. Τα ονόματα που έλαβαν μέρος είναι τα εξείς:

Καυκάκης Χρήστος, Τσαλίκης Τάσος, Κωσταντάρας Μ., Σάββενας Γιώργος, Day Nigel, Χασίλας Σίλβιος, Παπαδόπουλος Σταύρος, Φιλίππου Λευτέρης, Μακρής Γιώργος, Γορανίτης Νιώτης, Μαγκαφάς Γιώργος, Γαλατάς Μόσχος,   Κωσταντάρα Ρένα, Κανασάκη Στέλλα, Κανασάκη Άννα, Σωτηράκη Χριστίνα, Καρακιαούρη Ανθούλα, Μελεξενή Ντίνα.

Τα ζευγάρια που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους βγήκαν με κλήρωση και ο στόχος ήταν ποιος θα κερδίσει πρώτος τρεις αγώνες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως  εξής:

Κωσταντάρας – Σάββενας         3-1

Μακρής-  Μαγκαφάς                 3-1

Φιλίππου – Κανασάκη               3-2

Καρακιαούρη- Μελεξενή            3-0

Γαλατάς – Παπαδόπουλος           0-3

Nigel- Γορανίτης                       0-3

Κανασάκη Α.- Σωτηράκη           3-0

Φιλίππου – Τσαλίκης                0-3

Καυκάκης- Χασίλας                  3-0

Κωσταντάρα – Κανασάκη Σ.      3-2

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δύο κορίτσια Κωσταντάρα Ρένα και Κανασάκη Στέλλα έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι αφού έφτασαν 2-2 το σκορ και στον τελευταίο αγώνα λίγο πριν το τέλος είχαν ένα πόντο διαφορά μεταξύ τους, με την Στέλλα να πέρνει φόρα και κα κάνει 2 σερί strike και τη Ρένα προς έκπληξη όλων να κάνει την μεγάλη ανατροπή να της κλέβει τη νίκη μέσα από τα χέρια με ένα πόντο διαφορά(145-146).

Ραντεβού το Σάββατο στο SKY PARK BOWLING CENTER στο φαληράκι…για περισότερες συγκινήσεις….

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments