Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γνώρισε την ήττα στην Βάρδα ο Ιάλυσος

Γνώρισε την ήττα στην Βάρδα ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Την ήττα γνώρισε ο Ιάλυσος από τον Π.Α.Ο. Βάρδας με 2-0 για την 30η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι έχοντας πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους πήραν το τρίποντο που χρειαζόντουσαν για την μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι Τοξοβόλοι δέχθηκαν το πρώτο γκολ στο 3ο λεπτό από τον Σπανό, προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ο Μικελάτος πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για το 2-0. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ Βάρδας κράτησε γερά στην άμυνα και πήρε την νίκη ελπίδας, από την μεριά του ο Ιάλυσος κρατάει την τύχη στα χέρια του και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον βαθμολογικά υποβιβασμένο Πανελευσινιακό.

Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ: Μ. Τσεκούρας, Λιόσης (78΄ Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σπανός (49΄ λ.τρ. Θεοφάνης), Μικελάτος (73΄ Μπελιάρντι), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Κόκας. 
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ : Παναγιώτης Σπάρταλης: Τσιγάρος, Καραγεώργης, Γιώργου, Δωματάς (73΄ Ραπάι), Αθανασίου (73΄ Πιπέρης), Εμπουμπά, Χατζησάββας (64΄ Βλαχάβας), Χατζηνικόλας (46΄ Πελαρδής), Τερζίου (64΄ Χότζα), Ιντρίζι, Πατσίλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments