Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γλύτωσε το «έμφραγμα»

Γλύτωσε το «έμφραγμα»

0
Dodekanisos

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε η Κατταβιά, στην αναμέτρηση της με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο ενωσιακό γήπεδο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και παρά το γεγονός ότι άνοιξαν νωρίς(9΄) το σκορ 1-0,  με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Μαριεττάκη, στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο για το δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κατταβιά πίεσε στο μισό γήπεδο αλλά οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Μανώλη Φραντζή απέβησαν άκαρπες. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Γιάννη Καραμηνά έδειξαν να μην έχουν δυνάμεις, όμως στο 87΄ παραλίγο να στείλουν τον αντίπαλο τους με «έμφραγμα» στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Γαλάνης εκτέλεσε το φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Δράκος έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Χ. Κιλασίν με εντυπωσιακή κεφαλιά πάνω στην γραμμή απέκρουσε την μπάλα. Να αναφέρουμε πως από το 84΄ ο Ποσειδώνας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σπανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία Σπάρταλης-Μοσχάτος-Διακοφιλιππής.

ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Παπαπέτρου, Σιέχ, Κούτσι(82΄Κιλασίν Κ.), Μαριεττάκης, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Ποζατζίδης, Νασιόπουλος, Μήτρου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Χατζηγεωργίου, Κούτολος, Σπανός, Φασουλέτος, Φελλουζής, Τσιαβέλης, Καουκάκης(80΄Πέρρος), Δράκος, Βιλανούτσι(60΄Κοντονικόλας), Καραναστάσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments