Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γλυκόπικρη γεύση!

Γλυκόπικρη γεύση!

0
DSC08713
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στη Ραφήνα κατάφερε να πάρει ο Ιάλυσος καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 απέναντι στην τοπική Τριγλία! Ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους «ερυθροκίτρινους» οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και αυτό διότι κατάφεραν να προηγηθούν δυο φορές στο σκορ αλλά ισάριθμες δέχθηκαν την ισοφάριση! Απέναντι τους πάντως είχαν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα η οποία βρήκε τον τρόπο να γίνει απειλητική και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μάλιστα έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Ο Ιάλυσος όμως ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε …διαβασμένος, ωστόσο προδόθηκε από λάθη που έγιναν στην άμυνα.
Το παιχνίδι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ιάλυσου. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου κατάφεραν να κλείσουν σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Λουτριώτη και να κρατήσουν μακριά τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων. Παράλληλα, έχοντας τον άνεμο μαζί τους, προσπάθησαν να βγουν στην κόντρα επίθεση θέλοντας να κάνουν την ζημιά με αυτόν τον τρόπο. Το σκεπτικό αυτό τους βγήκε μια χαρά μιας και ο Χειμωνέττος στο 12 μετά από προσπάθεια του Κοιλιάρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το παιχνίδι συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό, ώσπου μια αδράνεια στην άμυνα των «ερυθροκίτρινων», έδωσε την ευκαιρία στην Τριγλία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης και λίγο πριν από την εκπνοή για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη το ίδιο περίπου σκηνικό συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους πάντως να ανεβάζουν στροφές μετά το 65’ και να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Λουτριώτη. Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα όμως σε ορισμένες περιπτώσεις αδράνησαν αμυντικά και ουσιαστικά είναι αυτό που πλήρωσαν και δεν μπόρεσαν να φύγουν με το «τρίποντο» από την Ραφήνα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ ο Σαχίνης με μακρινή μπαλιά «βρήκε»» τον Σπάρταλη ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε από πάνω τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τους γηπεδούχους. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο.
Στο 12’ μετά από προσπάθεια του Κοιλιάρα από τα αριστερά και γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Χειμωνέττος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1.
Στο 19’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Σκαφιδάς πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).,
Στο 39’ μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ιάλυσου, η μπάλα έφθασε σε θέση αριστερά στην περιοχή στον Μεϊμάρογλου ο οποίος επιχείρησε μια σέντρα σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Λουτριώτη.
Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Βασιλείου έκανε την κεφαλιά, ο Λουτριώτης απόκρουσε εντυπωσιακά αλλά η μπάλα έφθασε στον Παπαδόπουλο ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 1).
Στο 53’ ο Κοιλιάρας πήρε τη μπάλα σε θέση φορ μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2.
Στο 58’ ο Μανδήλης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από καλό σημείο αλλά ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 70’ ο Καρδάρης έκανε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Μανδήλης ενώ ήταν μόνος του προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα προς την εστία όμως έπιασε …αέρα και έτσι η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 80’ ο Μανδήλης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Καρδάρης πήρε την κεφαλιά από κοντά για να στείλει όμως τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 84’ εκτελέστηκε φάουλ από τα αριστερά, η άμυνα του Ιάλυσου κόλλησε και ο Μανδήλης με το τακουνάκι από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2 – 2).
Στο 87’ ο Κόντι έκανε ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα με την βοήθεια του αέρα διέγραψε μια περίεργη τροχιά, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε στο έδαφος χωρίς να περάσει την γραμμή του τέρματος παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ρατσιάτος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΡΙΓΛΙΑ: Λέτσο, Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Τσέπας, Κόντη, Βασιλείου, Μανδήλης, Σκαφιδάς (67’ Κότσι), Καρδάρης, Γούλας, Δάρας
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Κοκκίνης, Παφιάκης, Χειμωνέττος, Λιόσης, Κοιλιάρας (92’ Χατζηπέτρος), Σπάρταλης, Βολονάκης (60’ Λύρας), Σαχίνης, Σταυλάς (72’ Παπαστεφάνου), Ρεκλείτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments