Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γκουντελίτσας: ‘Όχι στον όμιλο νήσων!”

Γκουντελίτσας: ‘Όχι στον όμιλο νήσων!”

0
Dodekanisos

Κατά της δημιουργίας ενός ξεχωριστού ομίλου Νήσων στην Α’ Κατηγορία τάσσεται και ο Στάθης Γκουντελίτσας. Ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας, που ζει στην Κω, δεν το βλέπω με καλό μάτι καθώς πιστεύει ότι αν γίνει αυτό το ποδόσφαιρο θα υποβαθμιστεί. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
“Δεν είμαι αντίθετος στο να γίνει αναδιάρθρωση γιατί τα σωματεία πρέπει να βοηθηθούν οικονομικά. Αν γίνει όμως ξεχωριστός όμιλος νήσων, το προϊόν θα υποβαθμιστεί πάρα πολύ. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να δούμε το οικονομικό αλλά όχι να αφήσουμε στην άκρη το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι το ιδανικό σενάριο, θα ήταν η δημιουργία δυο μικρών ομίλων με λιγότερες ομάδες. Αυτό θα ήταν το καλύτερο για το ποδόσφαιρο μας”.

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι και του χρόνου στη Δόξα, απάντησε ως εξής:
“Δεν έχουμε βρεθεί καθόλου με τη διοίκηση. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι καθώς δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα. Η συνεργασία που είχαμε έως τώρα ήταν τρομερά καλή και προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να μείνω. Δεν ξέρουμε όμως ακόμα. Θα δούμε τα δεδομένα και μετά θα συζητήσουμε”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments