Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Γκολ στο 90!

Γκολ στο 90!

0
dorieas_nireas1
Dodekanisos
Ένα λεπτό πριν τελειώσει o αγώνας Δωριεα –Νηρέα, ο Νουρεδιν με ωραία ατομική ενεργεια στο 91′, απέφυγε τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας και με κοντινό πλασε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με 2-1.
Στο Ενωσιακό γήπεδο, έγινε ένας ωραίος αγώνας μεταξύ δυο ομάδων που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε ο Δωριεας (1-0)  με γκολ –πεναλτι του Παπουτσακη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο στο 20′ ο   Νουρεδιν ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη πειροχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νηρέας πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε με τον Οικονόμου στο 50′. Ενώ το παιχνίδι έδειχνε ότι θα λήξει ισόπαλο, στις καθυστερήσεις ο σέντερ φορ του Δωριεα, σκόραρε δίνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος, χαρά και βαθμούς στην ομάδα του.
Καλός  ο διαιτητής του αγώνα Χαλικιας όπως και οι “βοηθοί” του Γιαννουκας  Κοττορος.
dorieas_nireasΔΩΡΙΕΑΣ.Ραντζα, Αυγέρης, Καλιούτσης,Πρωτόπαπας, Νουρεδίν, Σκέυης,  Παπουτσάκης (46΄Κοτσις),Τριαντάφυλος, Ντερομενάης, Κιαρρη, Ταουλάντ
ΝΗΡΕΑΣ.Νομικός, Ορφανός, Περαντινού, ΖουρδηςΦ, Χατζηφούντας, Ροδίτης, Παπαιωαννου(30΄Ζούρδης Εμ), Οικονομου, Μαρκονιός(62΄Πολυράβας), Νισύριος, Ζούρδης Μ(80΄Μαγιόγλου)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments