Αρχική Προγνωστικά Γκολ σε Ολλανδία, Λιμπερταδόρες

Γκολ σε Ολλανδία, Λιμπερταδόρες

0
pasgian 1
Dodekanisos

Στο foxbet.gr θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τα κορυφαία προγνωστικά για τα πρώτα παιχνίδια της τρίτης προκριματικής φάσης στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπείτε και διαβάστε όλες τις εγκυρότερες ειδήσεις των ελληνικών και όχι μόνο, ομάδων.

Αλκμααρ – ΠΑΣ Γιάννενα

Αλκμααρ

Απέτυχε να διεκδικήσει κάτι καλό την περσινή σεζόν, αν και στο Β’ γύρο ήταν εξαιρετική: με απολογισμό 13-1-3 κατάφερε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα και να τερματίσει στην 4η θέση, 4 μόνο βαθμούς πίσω από τη Φέγενορντ.

ΠΑΣ Γιάννενα

Παρόλο που τα… χρειάστηκε και συνάμα ηττήθηκε με 3-1 στη Νορβηγία, μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Οντ κάνοντας την υπέρβαση.

Ατλέτικο Νασιονάλ – Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

Ατλέτικο Νασιονάλ

 

Έκανε το πρώτο βήμα για να κατακτήσει τον τίτλο, με το 1-1 που απέσπασε στο υψόμετρο του Εκουαδόρ. Προηγήθηκε στο 36’ με τον Μπέριο, πέτυχε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στο 87’.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

 

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Ντελ Βάλλε και τώρα… τρέχει. Στον πρώτο τελικό το ζητούμενο ήταν να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο foxbet.gr θα βρείτε όλα τα απαραίτητα στατιστικά, μαζί με την πιο πλήρη live betting σελίδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments