Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Γκέλα» για την ΑΕ Κατταβιάς!

«Γκέλα» για την ΑΕ Κατταβιάς!

0
ae katavias
Dodekanisos

«Γκέλα» για την ΑΕ Κατταβιάς η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ακουσιλάου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, ο Ακουσίλαος κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ. Ο Ακουσίλαος ισοφάρισε σε σύντομο χρονικό διάστημα και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια ευκαιρία για τις δυο ομάδες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στην κατοχή τους και την καθολική υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς α δίχτυα. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στο διάστημα αυτό, ο Ακουσίλαος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ενώ δεν θα ήταν παράλειψη να μην γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον τερματοφύλακα Παπαβεργή ο οποίος έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις σε καίριες φάσεις.
Στο 7’ κάθετη πάσα του Σαπαλίδη στον Τριπολίτη και αυτός από θέση τετ α τετ έκανε ένα κακό τελείωμα στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Στο 12’ ο Τσίγκριλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καβουκλής πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Παπαβεργής πραγματοποίησε μια εκπληκτική απόκρουση με το ένα χέρι στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 22’ ο Κούρος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Στο 31’ μετά από σέντρα στην περιοχή της ΑΕ Κατταβιάς, ο Παπαβεργής βγήκε για να μπλοκάρει αλλά του έφυγε η μπάλα (διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ οι γηπεδούχου) και στην εξέλιξη ο Ζωάννου πέφτοντας φάνηκε να απομακρύνει τη μπάλα με το χέρι μέσα από τη γραμμή. Ο διαιτητής έδειξε αρχικά σέντρα αλλά στη συνέχεια ο β΄ βοηθός σήκωσε το σημαιάκι, φώναξε τον διαιτητή κοντά του με αποτέλεσμα αυτός να δώσει πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Ζωάννου. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπακωνσταντίνου στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 1. Για τη φάση αυτή «φωνάζει» η ΑΕ Κατταβιάς η οποία ζήτησε να μετρήσει το γκολ σε πρώτο χρόνο και να μην δοθεί πέναλτι.
Στο 46΄ ο Τριπολίτης έκανε ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 50’ μετά από αντεπίθεση, ο Παπακωνσταντίνου πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ και σούταρε αλλά ο Παπαβεργής απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 55’ ο Κούρος πάσαρε στον Σαπαλίδη σε θέση δεξιά μέσα στην περιοχή. Ο παίκτης της ΑΕ Κατταβιάς ανατράπηκε από τον Χισενάϊ με τον διαιτητή να υποδεικνύει το καθαρό πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Κοντογιάννης έπεσε εκπληκτικά στη γωνιά του και απόκρουσε.
Στο 63’ ο Τριπολίτης έκανε ένα εναέριο γυριστό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο (άουτ)
Στο 75΄ο Κώτης μετά από ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Τριπολίτη που ήταν σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στην εσωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού και αφού πέρασε πίσω από τον τερματοφύλακα παράλληλα από την εστία κατέληξε άουτ από την άλλη μεριά.
Στο 80’ σε μια ακόμα αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι. Ο Καβουκλής βγήκε σε θέση τετ α τετ και έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο Παπαβεργής απόκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 83’ ο Σαπαλίδης έκανε τη σέντρα προς τον Τριπολίτη ο οποίος έκανε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ αλλά η μπάλα και πάλι δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα πάνω από τη συμβολή των δοκών (άουτ).
Στο 89’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα φανέλας ο Μπαδιεριτάκης. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιώτα διότι κλώτσησε στο πόδι (πάνω στη φάση) τον Μπαδιεριτάκη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Λαζός, Μπερδεμπές)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Αυγέρης (83’ Γιώτας), Κώτης, Ζωάννου, Σπύρου, Νασσόπουλος, Κούρος, Παπαστεργής (37’ λ.τ. Μέντος), Σαπαλίδης, Τριπολίτης, Ανανιάδης
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Πατάκας, Παπανικολάου, Κουντουράκης (90’ Ντελλάκης), Κουτσουμπάρης, Χισενάϊ (84’ Παπαθεοδώρου), Σάββενας, Τσίγκριλας, Παπακωνσταντίνου (76’ Τζεμανάκης), Καβουκλής, Μπαδιεριτάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments