Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γήπεδο ράγκμπι στους Αγίους Αποστόλους!

Γήπεδο ράγκμπι στους Αγίους Αποστόλους!

0
agioi apostoloi alana
Dodekanisos

Γήπεδο ράγκμπι αναμένεται να αποκτήσει το νησί της Ρόδου! Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επίσημα το γραφείο τύπου του Δήμου, πρόκειται για έναν χώρο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων που θα διαμορφωθεί κατάλληλα προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες και προπονήσεις ράγκμπι. Μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρονται τα εξής:
«Προγραμματίζεται ακόμη, η αξιοποίηση της κτιριακής δομής επί της οδού Γιάννη Ρίτσου, με την διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων για τη δημιουργία λαϊκής αγοράς, όπως επίσης και την διαμόρφωση δημοτικού ακινήτου για την κατασκευή του νέου γηπέδου Ράγκμπυ, πλησίον της οδού Κώστα Βάρναλη.
Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν αυτοψίες σε δημοτικό ακίνητο στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, για την δημιουργία ενός ακόμη χώρου άθλησης, με την ανέγερση αίθουσας για την φιλοξενία αγώνων και προπονήσεων στο άθλημα του Σκουός, όπως και στο χώρο που λειτουργεί η Λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου, στην οποία αναμένεται να γίνουν παρεμβάσεις, προκειμένου να φιλοξενηθεί η ιχθυόσκαλα και να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της Λαϊκής Αγοράς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments