Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γιορτή του ποδοσφαίρου στ’ Αφάντου (video)

Γιορτή του ποδοσφαίρου στ’ Αφάντου (video)

0
veteranoi afantou pao
Dodekanisos

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο γήπεδο Αφάντου! Οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους βετεράνους της περιοχής και τα έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του δραστήριου συλλόγου βετεράνων του Αφάντου, την οποία χαιρέτησε πολύς κόσμος. Είναι χαρακτηριστικό ότι το γήπεδο γέμισε από φιλάθλους όλων των ηλικιών. Η ομάδα του Παναθηναϊκού στη σύνθεση του οποίου έπαιζαν μερικά από «ιερά τέρατα» του παρελθόντος, κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι με 4 – 1 αλλά το σκορ σίγουρα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού έκαναν παρέλαση οι δυο ομάδες με τους ήχους της Φιλαρμονικής Αφάντου. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετσιμοί από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων Πανορμίτη Μπακίρη, τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου αλλά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Σάββα Διακοσταματίου. Και οι τρεις αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Αμέσως μετά έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εν συνεχεία ξεκίνησε ο αγώνας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όλοι όσοι έπαιξαν έκανε ότι περνάει από το χέρι τους για να ξεσηκώσουν την κερκίδα, κάτι το οποίο κατάφεραν πάρα πολλές φορές. Για τον Παναθηναϊκό σκόραραν οι Παπαπαναγής (2), Μάρκος, Κωνσταντινίδης και για τους γηπεδούχους ο Μ. Μαχραμάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΦΑΝΤΟΥ: Αντωναράς Σάββας, Αυγερινού Νικόλαος, Βενετοκλής Ιωάννης, Βολονάκης Παντελής, Γιαννακάκης Δημήτριος, Διακίδης Χρήστος, Εγγλέζος Λουκάς, Ειρήνης Εμμανουήλ, Ζάγορας Θεοχάρης, Κανελλόπουλος Βασίλειος, Καντής Θαρρενός, Καππάκας Ευθύμιος, Κάππας Ελευθέριος, Μαχραμάς Ιωάννης, Μαχραμάς Μιχαήλ, Μοσχούς Ελευθέριος, Μπακίρης Πανορμίτης, Μπόνης Δημήτριος, Μπούτης Μιχαήλ, Νικολής Βασίλειος, Νικολής Θεοφάνης, Παπαβασιλείου Ιωάννης, Παπαμιχαήλ Κυριάκος, Πάσχος Ευάγγελος, Σπανός Σταμάτιος, Τάουλας Λεωνίδας, Τριανταφύλλας Τριαντάφυλλος, Τσιλιγκίρης Μιχαήλ, Χαρτερός Ελευθέριος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟ: Κ. Αθανασόπουλος, Π. Αστράς, Γ. Γονιός, Καλλιτζάκης, Α. Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνου, Μάρκος, Μίσσας, Μπατσινίλας, Παντέλης, Παπαβασιλείου, Παπαπαναγής, Σίμος, Ταράσης, Φούκος, Φρατζέσκος και Αντωναράς.

{youtube}QTXY346-juE{/youtube}
{youtube}A96Js-ftnSA{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments