Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γιώργος Ξύπας: Το δικό του ευχαριστώ

Γιώργος Ξύπας: Το δικό του ευχαριστώ

0
Dodekanisos

Με δημόσια τοποθέτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής Γιώργος Ξύπας θέλει να πει το δικό του ευχαριστώ για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Αναλυτικά:

“Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 θα ήθελα να ευχαριστήσω ποδοσφαιριστές παράγοντες του FC efklis τον συνεργάτη μου Γιώργο χατζηδημητριου τον φροντιστή Εμμανουήλ Αναγνωστου και όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Ηταν μια χρονιά που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία των αντιπάλων ομάδων. Για διαφορους ασταθμητους παράγοντες η ομάδα αποδυναμωθηκε χανοντας από τον Οκτώβριο μέχρι πριν και 2 μήνες 9 βασικούς ποδοσφαιριστές. Παρολα αυτά μπορέσαμε και παλέψαμε με όσους έμειναν (13 ποδοσφαιριστές) από τους οποίους κάποιοι έπαιζαν τραυματίες προς τιμήν τους. Μέσα από μια χρονιά που τελείωσε όχι όπως θέλαμε κρατάμε τα θετικά για να μπορέσουμε να φτιάξουμε τα αρνητικά. Στα 2 χρόνια που είμαι στην ομάδα του Ευκλη αυτό που κράτησα και κρατάω γενικά στην ζωή μου ειναι πως προσπάθησα να είμαι αντικειμενικος και τίμιος με κύριο γνώμονα το καλό της ομάδος. Γιαυτό έχω και ήσυχη την συνείδηση μου σε όλους τους τομείς.
Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές παράγοντες φιλάθλους καλό Πάσχα και Καλή ανάσταση
Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας που προβιβαστηκαν σε ανώτερες κατηγορίες και στις ομάδες που έσωσαν την κατηγορία έστω και στο τέλος. Γιαυτους που υποβιβαστηκαν να οργανωθούν και να δουν την επόμενη χρονιά σαν μια νέα αρχή. Το ποδόσφαιρο δεν σταματαει ποτέ
Καλή συνέχεια”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments