Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Γιώργος Μπακίρης

Γιώργος Μπακίρης

0
bakiris
Dodekanisos

Ο Γιώργος Μπακίρης είναι ο τωρινός προπονητής του Αγίου Λουκά Αφάντου. Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1970 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τσικό της Ρόδο. Το 1989 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην α’ ομάδα των «ελαφιών» στη Δ’ Εθνική Κατηγορία. Προπονητής ήταν ο Γιώργος Τανίδης. Μαζί του πανηγύρισε την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Το Δεκέμβριο του 1990 πήρε μετεγγραφή για τη Δόξα Βύρωνα (Γ’ Εθνική) και μετά ακολούθησε ο Φωστήρας την αγωνιστική περίοδο 1991 – 1992 και πάλι στη Γ’ Εθνική. Το 1993 επέστρεψε στη Ρόδο στην οποία αγωνίστηκε για άλλα δυο χρόνια (993 – 1995) και μετά συνέχισε στην Σπάρτη (Γ΄ Εθνική). Ακολούθησαν η Ρόδος για μια ακόμα φορά και ο ΑΕΡΑ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τα χρώμα του Χαραυγιακού. Ακολούθησε ένα κενό διότι πήγε στην Αγγλία για να κάνει μεταπτυχιακά και αργότερα όταν επέστρεψε στο νησί της Ρόδου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Διαγόρα, του Απόλλωνα Καλυθιών και του ΑΕΡΑ. Σημειώνεται πως ήταν στέλεχος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Στη φωτογραφία Νο 1 με τα χρώματα του Φωστήρα σε παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη (1992) στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιώργος είναι στους όρθιους, δίπλα από τον τερματοφύλακα Φακή ο οποίος την επόμενη χρονιά πήρε μετεγγραφή για τον Πανιώνιο. Κάτω δεξιά είναι ο Τσουκλίδης ο οποίος έπαιξε στον Διαγόρα την δεκαετία του 1980.

Στη φωτογραφία Νο 2 με τη φανέλα του Χαραυγιακού στο γήπεδο της ομάδας το 1995. Είναι στους καθήμενους , δεύτερος από τα δεξιά.

Στις φωτογραφίες Νο 3 και Νο 4, με τη φανέλα της Ρόδου σε εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Κερατσίνι το 1994.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/retro/bakiris_giorgos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments