Γιώργος Χατζημάρκος : «Η εικόνα του εγκαταλειμμένου Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, μας πληγώνει και μας προσβάλει όλους»

0

Αποφασισμένος μα δημοπρατηθεί άμεσα το έργο

Παρέμβαση στην υπόθεση του Εθνικού μας θεάτρου, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για να  δημοπρατηθεί άμεσα το έργο, επιρρίπτοντας ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις για την ντροπιαστική διαδρομή αυτής της υπόθεσης , όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο κ Χατζημάρκος επισημαίνει τα ακόλουθα: « Η εικόνα του εγκαταλειμμένου Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, μας πληγώνει και μας προσβάλει όλους.
Το παρελθόν και πως έφτασε στη σημερινή του κατάντια, ας το βρούν οι ιστορικοί του μέλλοντος που πιθανότατα θα έχουν και την ευθυκρισία να περιγράψουν τίμια και αντικειμενικά την ντροπιαστική διαδρομή του θέματος.
Εμείς, ενδιαφερόμαστε για το πως θα ξεφύγουμε απο το σημερινό τέλμα και για τον λόγο αυτό συμφωνήσαμε με τον Δήμο Ρόδου να χρηματοδοτήσουμε την αποκατάσταση των όψεων του μαζί με τα κουφώματα του κτιρίου ώστε να δρομολογηθεί επιτέλους η συνολική αποκατάσταση του.
Με την παράδοση στις υπηρεσίες μας, των μελετών της αποκατάστασης του συνόλου των εξωτερικών όψεων του κτιρίου και του συνόλου των κουφωμάτων του, το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα.
Την έκπληξη που αντιμετωπίσαμε, μία ακόμη σε αυτή την ατελείωτη σειρά αρνητικών εκπλήξεων, να έχει δημοπρατηθεί στο παρελθόν και σε αυτή την εργολαβία που άφησε κληρονομιά στο κέντρο της πόλης σκουριασμένες σκαλωσιές, ένα μονο μέρος (!) των όψεων του κτιρίου, δεν την σχολιάζουμε, την αφήνουμε και αυτή στους ιστορικούς του μέλλοντος.
Ενα ακόμα ζήτημα, απο αυτά που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, στο οποίο στεκόμαστε με ευθύνη στην πορεία του τόπου μας.»

ΓΧ

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email