Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γιόνοβιτς: «Όλα είναι ακόμα ανοιχτά»!

Γιόνοβιτς: «Όλα είναι ακόμα ανοιχτά»!

0
gionovits
Dodekanisos

Την άποψη ότι η υπόθεση κατάκτησης της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας είναι ακόμα ανοιχτή, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο τεχνικός του Διγενή Κοσκινού Σάσα Γιόνοβιτς. Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Κατταβιάς ωστόσο όπως λέει ο ίδιος, «έχουμε ελπίδες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» και προσθέτει και τα ακόλουθα:
«Από τη στιγμή που παίζουμε και μεταξύ μας και η ΑΕ Κατταβιάς έχει και δύσκολο πρόγραμμα θεωρώ ότι τα πάντα είναι ανοιχτά. Δεν έχει κριθεί κάτι. Απλώς δεν είναι πλέον στο δικό μας χέρι, εξαρτάται και από την ΑΕ Κατταβιάς. Δύσκολο πρόγραμμα έχουμε και εμείς  βέβαια, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αν δεν μας βγει θα πάμε στα μπαράζ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Τιμωρημένος ο Παπασταμάτης
Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Διγενής έχει αυτή την εβδομάδα μια επικίνδυνη έξοδο καθώς καλείται να περάσει από την έδρα της πάντα υπολογίσιμης ομάδας της Τήλου. Ο κ. Γιόνοβιτς θα στερηθεί στο παιχνίδι αυτό τις υπηρεσίες του Παπασταμάτη ο οποίος είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική λόγω του ότι αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments